zaterdag 20 december 2014

Max Factor - Skin Luminizer Foundation


100 jaar geleden was Max Factor een van de eerste merken die make-up gebruikte in films. Dikke plakkaten greasepaint werd er gebruikt om de filmsterren flawless te laten lijken op camera, maar in het dagelijks leven zag het dit er nartuurlijk niet mooi uit.

Tegenwoordig is dit natuurlijk heel anders en willen we het liefst een semi matte finish met toch een klein beetje ophelderend effect. De nieuwe skin luminizer foundation is precies de foundation die daar op inspeelt.Max factor is met totaal 5 kleuren gekomen : 47 Nude , 50 Natural , 75 Golden , 77 Soft Honey en 85 Caramel.  Alle kleuren hebben een redelijk warme en gele/neutrale ondertoon.

De foundations komen in mooie doorzichtig met gouden verpakkingen. Je ziet hierdoor de kleur van de foundation met daardoorheen een verzorgende crème die als een swirl er door heen gaat! Ik vind dit er altijd erg mooi uitzien!


De foundations voelen wat dikker en romiger aan , en geven een medium dekking. Wat ik erg jammer vind is dat er maar 5 kleuren zijn en daardoor er niet een perfecte match is voor mijn huid.

De foundation brengt gemakkelijk aan en hij zorgt er voor dat de huid net een mooie glow krijgt. Echt dat stralende effect. Ook heeft hij hydraterende bestanddelen zoals het VitaNiacin complex ,vitamine B en E , glycerine en elastomeren.


Ik had iets meer hydratatie verwacht, want her en der geeft hij nog wat droge plekjes, maar hij voelt verder wel erg prettig aan!

Het is een mooie foundation die een mooi effect geeft. Helaas niet helemaal mijn tint, anders had ik ze zeker veel gedragen. Zeker ook door het mooie glow effect die je ook gemakkelijk licht kunt afpoederen.

De foundations liggen voor €15,99 bij een drogisterij bij jou in de buurt.

Ga jij voor mat of toch een beetje glow?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.