donderdag 25 december 2014

Mijn kerstsfeer in huis


Ik heb mijn huis weer wat gezelliger aangekleed voor de feestdagen en vond het leuk om op eerste kerstdag jullie te laten zien hoe ik dit gedaan heb. Ik laat het in een sfeer filmpje zien en vertel jullie waar de producten van zijn. Kijk verder voor een link naar de steigerhouten spiegel. De waxinelichthoudertjes komen van de Action , Big Bazar en Xenos. 
De kerstboom komt van de Xenos. 
De steigerhouten spiegel valt onder de Steigerhouten meubelen van Restoric
De Riviera Maison producten komen van Woeff! en de Riviera Maison store.


Q; Hoe heb jij je huis ingericht met de feestdagen? 
gesponsord artikel. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.