zondag 21 december 2014

PersZondag #109


Vandaag is het alweer tijd voor mijn wekelijkse perszondag, de een na laatste van het jaar! Deze week heb ik weer erg veel nieuwtjes voor jullie voor in het nieuwe jaar. Ook heel veel grote nieuwtjes waar ik een apart artikel over ga maken. Maar vandaag eerst nieuwtjes over : etos, la mer, Douglas, Fountain, Koh, max factor, Olaz en Bobbi Brown. 


Etos Maatje minder met chocolade en musli kokos
Na de feestdagen willen we graag weer op ons oude gewicht komen en die extra kilootjes kwijt raken. Gelukkig gaat dat tegenwoordig heel gemakkelijk en is het ook nog lekker, want Etos heeft het assortiment slankproducten uitgebreid met twee heerlijke nieuwe varianten: een Choco de Luxe shake met kleine stukjes chocolade en een reep gevuld met muesli en kokos. De maaltijdvervangers zijn vanaf de eerste week van januari 2015 verkrijgbaar. De repen kosten slechts € 0.95 per stuk en de shake (10 sachets per verpakking) is verkrijgbaar vanaf € 5.99.

La Mer Illuminating Eye Gel
De nieuwe Illuminating Eye Gel geeft uw ogen onmiddellijk een intense uitstraling en heeft een verstevigende, beschermende werking. De vermaarde geneeskrachtige eigenschappen van Miracle Broth™ helpen de eerste tekenen van veroudering te bestrijden en zorgen voor een jongere, heldere, frisse blik. Uw ogen schitteren! 

INTERESSANTE WEETJES
Na de hersenen zijn de ogen het meest complexe orgaan van ons lichaam. Ze bestaan uit zo’n 2 miljoen zenuwvezels en 12 miljoen fotoreceptoren.

We knipperen gemiddeld 12 keer per minuut met onze ogen, oftewel 10.000 keer per dag en 4 miljoen keer per jaar.

Aanbevolen verkoopprijs: The Illuminating Eye Gel 15 ml : 120€ Te koop vanaf: januari 2015

Douglas Naturals 
Douglas Naturals is zoveel meer dan alleen effectieve verzorgingsproducten. Het is hét bewijs dat beauty, natuur en maatschappelijke betrokkenheid hand in hand kunnen gaan.
De zeer effectieve arganolie die wordt gebruikt in alle Douglas Naturals producten is afkomstig van een UNESCO Biosphere Reserve in het zuidwesten van Marokko. De Argan bomen die hier staan, behoren tot de oudste bomen ter wereld. Het winnen van de arganolie is van oudsher het werk van de vrouwelijke gemeenschap: de ‘Centuriesold’ bomen gaan over van moeder op dochter en vormen de belangrijkste bron van inkomsten voor de Berberse gezinnen. Het bezitten van tien bomen is genoeg om een hele familie te voeden, hier zijn de vrouwen de belangrijkste kostwinners.

Douglas Naturals koopt de belangrijkste ingrediënten rechtstreeks van de Berberse vrouwen, waardoor er geen onnodige partijen tussen zitten. Op deze manier komt alles ten goede van dit kostbare ingrediënt en de Berberse gezinnen.
Douglas Naturals is vanaf heden exclusief bij Douglas verkrijgbaar vanaf € 4,95 tot € 14,95.

Fountain 
Nederland is een internationaal beauty & health merk rijker: FOUNTAIN. Het merk introduceert vier verschillende schoonheids- en gezondheidssupplementen: het Beauty molecuul, het Phyto-Collagen molecuul, het Hyaluronic molecuul en het Super Green molecuul. Direct vanaf een theelepeltje of voeg het toe aan een glas sap in de ochtend of in het flesje water voor onderweg, zo wordt elke dag vitamines innemen leuk en is een nieuw beautyritueel geboren. Elk molecuul heeft een andere uitwerking, zo vertraagt de Beauty molecuul het verouderingsproces en hydrateert het Hyaluronic molecuul de huid op de meest natuurlijke wijze. Wel bevatten ze allemaal dezelfde krachtige basis, namelijk de puur eetwaardige hyaluronzuur formule, verkregen uit een veganistische bron.
FOUNTAIN’s flesjes maken nieuwsgierig. De inhoud des te meer. Engeland was het eerste land waar FOUNTAIN werd gelanceerd en hier wordt elke 11 seconden een flesje verkocht. Door de vloeibare vorm worden de voedingsstoffen nog beter opgenomen en gereguleerd door het lichaam. Dit komt door de unieke biobeschikbaarheid van de supplementen. Het lichaam profiteert door de wateroplosbaarheid optimaal van de super ingrediënten.Ik ben benieuwd!

Koh Carpe Diem
Wat KOH! betreft stappen we opgewekt het nieuwe jaar in. Met een schone lei, een fikse dosis optimisme en nagels die stralen. De levendige limited edition KOH CARPE DIEM! bundelt pure positiviteit in zes kleurrijke flesjes. Weg met de winterblues en weg met grijs en grauw. Deze winter wordt blij en bontgekleurd!
De limited edition KOH CARPE DIEM! Is vanaf januari verkrijgbaar in de parfumeriespeciaalzaken en drogisterijen, de KOH flagship stores in De Bijenkorf Amsterdam en Eindhoven, de KOH self service-stores in De Bijenkorf Amstelveen en Utrecht en via www.kohcosmetics.com.
De adviesprijs is € 14,95. KOH CARPE DIEM! 

Max Factor De gouden driehoek
Max Factor heeft al 100 jaar een scherp oog voor de beauty-wensen van moderne vrouwen. Een periode waarin Max Factor de basis legde voor de ‘Iconische Glamour Looks’ van een aantal van ‘s werelds grootste Hollywood sterren. Maar Max Factor was ook het eerste beautymerk dat Glamour binnen handbereik van elke vrouw bracht. Met de introductie van 3 geweldige nieuwe producten richt Max Factor de focus op de vervolmaking van ‘de gouden driehoek’: ogen, wangen en mond. Eén ding is zeker: deze topproducten staan garant voor bewonderende blikken.
Prijzen en verkrijgbaarheid
- Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara (1 kleur) is verkrijgbaar vanaf februari 2015. prijs € 17,99
- Crème Puff Blush (in 4 tinten) is verkrijgbaar vanaf februari 2015. prijs € 12,99
- Colour Intensifying Balm (in 5 tinten) is verkrijgbaar vanaf februari 2015. prijs € 10,99
Binnenkort meer!

Olaz Regenerist Luminous 
’s Werelds no. 1 merk in vrouwelijke gezichtsverzorging* Olaz introduceert Regenerist Luminous, de Regenerist-lijn die zich richt op de wat jongere huid. Regenerist Luminous laat de natuurlijke helderheid van de huid herleven en zorgt voor een parelachtige, stralende look. Deze anti verouderingslijn biedt niet alleen na het eerste gebruik al een zichtbaar beter gehydrateerde en verfriste gezichtshuid. Na verloop van tijd zorgt Regenerist Luminous stapsgewijs voor een significant helderder en stralender ogende huid. De lijn is zorgvuldig opgebouwd met 4 prachtige ‘pareltjes’: Huidtint Perfectionerend Serum, Huidtint Perfectionerende Crème, Verhelderende & Beschermende Dagcrème SPF20 en Donkere Kringen Corrigerende Oog Swirl. Prijs € 32,99


Dit was het weer voor deze week! 

Q: Waar ben jij het meest benieuwd naar? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.