zaterdag 27 december 2014

Plog 1e kerstdag


Ik zie menig blogger ploggen, het lijkt echt een beetje een trend het afgelopen seizoen. Nu wilde ik graag de kerstdagen vast leggen, omdat dit toch wel speciale dagen zijn. Omdat ik de foto's toch aan het maken was , kan ik ze net zo goed met jullie delen. Als het goed bevalt zal ik het misschien vaker doen, maar voor nu de eerste kerstdag in foto vorm. Onze eerste kerstdag begon heel relaxt. Eerst heeft Noah Pietje Bel op televisie gekeken met een lekkere deken over en natuurlijk ging direct bij het opstaan zijn spiderman pak aan. 


Truffel is de een van de honden van mijn ouders. Bijna een prinsesje is het, want ze wilde gezellig op de stoel naast mij zitten. Ik moest haar er op tillen, want zo hoog kan ze niet springen. 


We gingen gezellig met zijn vieren ontbijten. We sliepen bij mijn ouders, dus mijn vader maakte een heerlijk eitje (ik ben niet echt een ei eter, maar die van mijn vader is echt top). 


Na het ontbijt ging ik mij klaarmaken. Altijd als ik naar mijn ouders ga , doe ik alle make-up en gezichtsverzorging in de doorzichtige toilettas van Catrice. Deze zijn zo handig, want je ziet alles. Zeker ook als je op vakantie gaat en je hebt alleen een handbagage koffertje mee. Douane kan het snel zien en ik vind alles sneller terug. 


Mijn twee Onmisbare items voor mijn reiniging. De purity van Philosophy en de Micellair reinigingswater van Garnier. Die kleine purity is helaas niet te koop, maar die verpakking is zo handig voor onder de douche! Ik zou er graag nog eentje bij willen hebben in dit formaat, maar deze zijn dus niet te koop!


Mijn look voor de dag. Lekker simpel en echt mijn dagelijkse loop op dit moment, al wissel ik de lipkleur echt dagelijks. Mijn haar bleef eerste kerstdag vast in een knot, want ik had het per ongeluk met crème spoeling gewassen, dus tijdens het föhnen merkte ik dat het nog een soort van vettig voelde en dat kreeg ik niet meer gefixt. Morgen dus maar weer wassen. 


Noah keek in de middag nog naar de musical Doornroosje (met K3). Ook al heb ik echt een stoere spiderman, musicals van studio 100 vind hij nog erg leuk!


Ik speelde ondertussen een spelletje op internet. Dit had ik al maanden niet meer gedaan en vond ik nu wel weer eens leuk om te doen. 


Einde van de middag aten we nog een hapje en snapje , en gingen we met de auto naar mijn huis. De hondjes mee in de auto bij ons achterin. 


Alle kerstcadeautjes lagen bij mij thuis onder de boom , dus toen we bij ons thuis kwamen hebben we die uitgepakt. Voor Noah hadden we een paar doosjes Lego , een scheetkussen en een elektrische tandenborstel. Voor mijn moeder had ik wat dingen van de Rituals gekocht , en voor mijn vader een lekker geurtje van Hugo Boss. Ik had voor mezelf (eigenlijk voor Noah dus) een Skip-Bo spel gekocht. Ik heb verder niks gekregen, maar dat was ook bewust, want ik had mijn ouders niet verteld dat we aan cadeautjes zouden doen. Maar ik kon het gewoon niet laten om wat voor ze te halen. 


Ik verzorgde voor het eerst het kerstdiner en normaliter vieren we het met de familie , maar mijn broertje zit in Rome en mijn opa en oma hadden ergens anders een kerstdiner. We vonden het eigenlijk wel erg lekker dat we met zijn vieren waren. Omdat Noah bij mij eerste kerstdag was, wilde ik het leuk voor hem maken. Zo had ik als voorafje/ appetizer zalm met komkommer rolletjes en filodeeghapjes uit de oven. 


Als hoofdgerecht hebben we zelf burrito's gevuld. Erg gezellig, iedereen vind het lekker en echt een feest voor Noah! 


Als toetje had ik een pacen karamel merinque rollade met vanille ijs en een honing karamel saus. Echt een topper! Wel erg zoet, maar daar hou ik wel van!


Daarna hebben we bij ons achter het huis op het grasveld een wensballon opgelaten. Noah vond dit helemaal geweldig en we hebben er echt naar staan kijken tot we hem niet meer zagen. 


Nootje ging daarna op bed , las hem een verhaaltje voor , kriebelde zijn rugje nog even en ging daarna nog even achter de laptop. 


Net voordat ik zelf op bed ging , ging ik nog even bij Noah kijken en deed ik zijn zingende kerstboom uit! 


Hoe lief ligt hij er zo bij. Ik zou hem zo kapot kunnen knuffelen. 

Daarna ben ik zelf lekker mijn bed in gekropen met mijn moeder naast mij en mijn vader op mijn broertjes kamer. 

Ik heb tweede kerstdag ook vastgelegd op camera , dus deze komt er zeker ook aan! 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.