woensdag 31 december 2014

Plog 3e Kerstdag


Dit jaar heb ik derde kerstdag er maar aan vast geplakt. Mijn ouders bleven na een gezellige tweede kerstdag nog een nachtje slapen en gingen in de avond weer naar huis. Ik ben in huis bezig geweest en had in de avond een gourmet date bij mijn vriendin Emmely en haar vriend. Ik plog lekker even verder.Die luxe ontbijtjes blijven nog wel even denk ik. Ik hou van afgebakken broodjes en ik heb nog zoveel lekkere dingen in huis die op moeten. 


Bij de Lidl kocht ik deze mega grote gerookte zalm voor de feestdagen. Hij heeft 600 gram en kostte maar €4,95. Ik denk dat het alleen bij mijn Lidl was, want die avond ging ik nog even bij mijn ouders naar de Lidl en daar was hij gewoon €10,-. Ik eet de laatste dagen dus alleen gerookte zalm op brood!


Deze krabsalade van de Aldi is echt de bom! Al jaren mijn favoriet! Ik probeer wel eens een ander merk, maar niks kan op tegen deze van de Aldi. Echt eens proberen.


Na het ontbijt lekker douchen en haar wassen. Dit is zo ongeveer wat ik allemaal gebruik, allee staat hier een extra shampoo en conditioner. Mijn Amika haar masker is nu op en daar baal ik best van , want die is zo ongelofelijk fijn! Helaas kost deze pot €45,50! Deze heb ik overigens vorig jaar gekregen van WorldOfBeauty.nl 


Mijn ouders gingen even de stad in en ik bleef thuis om mijn beddengoed e.d. even te wassen. De hondjes bleven bij mij. Ze willen altijd op mijn bed liggen, en dat is niet zo'n probleem, maar zonder beddengoed wil ik het niet hebben. Dus maar een kleedje er op gelegd!


Mijn moeder stuurde deze foto van een jas voor Noah. Ik had deze ook al zien hangen, alleen is maat 140 nog te groot voor Noah. Misschien ga ik hem nog wel voor hem halen, maar dan voor volgend winter. 


Mijn moeder vroeg of ik nog iets van de winkel moest hebben. Ik wilde wat boodschapjes, maar mijn moeder vertelde dat bijna alles weg was en de winkel 1 dag na kerst er bijna uitgeplunderd uitzag. Ik vertelde haar welke pasta ik graag wilde en ze stuurde mij een foto of deze de juiste was!


Ik wilde foto's maken van producten voor de site , maar doordat er van alles tussendoor kwam heb ik uiteindelijk maar 1 product op de foto kunnen zetten, want het werd al zo snel schemerig. 


Van de week kwam het buurmeisje even bij ons spelen. Zij is echt een meisje meisje die van tutten e.d. houdt en zag deze mooie Lush doos staan. Ze vond hem zo mooi dat ze er maar na bleef kijken. Ik vroeg aan haar of ze de doos graag wilde hebben. Dat wilde ze wel erg graag, dus vertelde ik haar dat ze hem volgende week van mij krijgt :D Zo leuk dat ze zo blij kan worden van een vrolijke doos!


Mij klaargemaakt om zo richting vriendin Emmely te gaan. Ik trok mijn nieuwe trui voor het eerst aan die ik een paar maanden geleden kocht had. Ik deed een simpele make-up en had mijn haar nonchalant omhoog. 


Ik werkte nog even aan mijn site.


Genoot van een musketkransje en ging bezig met de planning voor aankomende week. 


Mijn ouders kwamen de hondjes ophalen en ik keek even op buienradar hoe het er buiten aan toe was. Hier bij ons heb ik geen wit vlokje gezien. Op dat moment was ik wel blij, want ik moest nog fietsen. Maar ik hou ook wel van sneeuw. Het is altijd zo'n mooi gezicht. 


Ouders weg , en ik op de fiets naar Emmely. Het is voor mij 10 minuten fietsen, dus prima te doen. 


We kwamen er via de app achter dat we ijsklontjes vergeten waren, Emmely zou snel wat in de vriezer stoppen en hopen dat het op tijd bevroren was. De plus zit bij haar om de hoek en ik dacht ik probeer het daar nog even, maar helaas.


We hebben met zijn drieën heerlijk gegeten. Lekker bakken, kletsen en filmpje kijken. Al hebben we de film maar voor 10% gezien, want er kwam nog een kennis van Emmely langs. 


Heerlijk aan de Amarula. Ik drink praktisch nooit , bier vind ik echt te vies voor woorden, wijn lust ik wel maar is niet mijn ding , en het enige wat ik echt lekker vind zijn zoete mixjes of een baileys/amarula. En het ijs was nog op tijd bevroren dus helemaal tevreden!


Ik ging tegen 02.00 naar huis en net voor ik de deur uit wilde gaan zei Emmely dat we niet eens een selfie gemaakt hebben. Dus de camera weer uit de tas! 


Toen ik thuis kwam was ik echt klaarwakker , kwam vast door de kou. Dus ben ik nog maar even achter de computer gekropen en heb ik nog even verder gegaan met het artikel. 


Ik blijf deze foto's zo leuk vinden! Love My Mom and Dad!

Tegen 04.00 ben ik op bed gegaan en heb ik heerlijk uitgeslapen! 

Q: Willen jullie vaker een plog zien? Want ik vind ze erg leuk om te maken!


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.