woensdag 24 december 2014

Spam Je Blog!


Normaal is het niet gepast als je in de comments je blog achterlaat. Dit wordt voornamelijk gezien als spam, maar vandaag mag dit juist. Ik heb afgelopen week een erg drukke week gehad en ik moet tot mijn spijt bekennen dat ik even de puf niet heb/had om een volwaardig artikel te schrijven. Normaal werk ik zeker een aantal dagen vooruit, maar door de kerstdrukte heb ik erg weinig tijd gehad en vind ik het wel weer eens leuk om te zien wat voor leuke blogs jullie allemaal hebben, want anno bijna 2015 heeft bijna iedereen wel een blogje. 


Het is heel simpel. Vertel wat over jezelf en over je blog, wat je onderwerpen zijn e.d. Mocht je comment nou wel in de spam komen, dan vis ik hem er z.s.m. uit en zorg ik dat hij er bij komt te staan. 


foto credit :http://www.elisejoanne.nl/
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.