donderdag 11 december 2014

The Body Shop Frosted Pastels Palette


Tijdens de feestmaand pakt iedereen uit met hun looks. Hoe je het ook wendt of keert, de meeste vrouwen doen net wat meer moeite en zorgen er voor dat het net even een tikkeltje spannender wordt. Dit wordt meestal in de vorm van een spannende lipstick gedaan, of de ogen krijgen net wat meer kleur! The Body Shop is voor de feestdagen ook dit jaar weer met een leuk palette gekomen. Een beetje anders dan de andere jaren, maar nog steeds een collector's item voor The Body Shop (TBS) lovers , en alle andere make-up liefhebbers natuurlijk!Het palette heeft een leuke uitstraling. Het doet je direct denken aan een foute kersttrui patroon. Het patroon aan de buitenkant is afgestemd op de kleuren van de binnenkant. Zo heeft dit palette een pastel blauwe kleur er in zitten die goed overeen komt met de kleur van het patroontje!


TBS zet achter op het palette altijd een voorbeeld hoe je een look ermee kunt maken. Naast de vier kleuren , bevat dit palette ook een spons en kwast applicator. 


Het palette is vrij simpel gehouden en heeft een wat standaard kleur combinatie die wel erg mooi bij elkaar past. Daarnaast heeft het doosje een mooie grote spiegel in de deksel zitten. Zo kun je hem makkelijk voor onderweg meenemen. 

Het doosje gaat dicht door een magneet en hierdoor kan hij dus ook weer redelijk gemakkelijk open gaan! pas hier dus wel mee op!


De oogschaduws hebben allemaal een verschillende structuur en finish. Zo heb je een mooie lichte highlighter kleur, een bruine taupe basic kleur die iets meer een gewone satin finish heeft. De zwarte kleur heeft kleine blauwe glitters er in zitten, helaas zie je dit bijna niet op de ogen. Als laatst heb je het glitter pastel baby blauwe kleurtje. Helaas kruimelt deze heel erg en is hij niet echt mooi op de ogen. Jammer!

Het is over het algemeen een leuk palette met leuke kleuren. Hij brengt wat lastig aan met wat fall out, maar voor de rest is hij erg leuk! Mooie kleuren en perfect voor de winter!

Het palette is tijdelijk verkrijgbaar bij The Body Shop of in de Webshop voor €25. 

Q: Wat voor kleuren draag jij tijdens de wintermaanden? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.