zaterdag 13 december 2014

The Spa Collection - Hotel ervaring at Home


als je naar een hotel gaat staan er in de badkamer vaak de meest heerlijke producten. Shampoo , douchegel , handzeep , de badkamer is vaak van alle gemakken voorzien. The Spa Collection is een merk die dit soort producten voor hotels levert en wat nog leuker is, is dat je deze producten ook kunt kopen voor thuis gebruik. Creëer je favoriete hotelbadkamer in je eigen huis. The Spa Collection is een internationaal designmerk wat in de jaren negentig ontstaan is. Sinds die tijd leveren ze serviceproducten en guest supplies als bad- en doucheproducten aan hotels , sauna's en beauty- en welnessresorten. Tegenwoordig verkopen ze hun producten ook aan particulieren, want the spa collection merkte dat er veel vraag naar was. 


The Spa Collection heeft een breed assortiment voor lichaam, hoofd en haar. Ik ontving een paar heerlijke producten in de geur Lemon Grass. Lemon Grass is de geur van The Spa Collection en ik vind dit persoonlijk een erg lekkere geur. Hij is fris, zoet en ik denk heel gangbaar voor veel mensen. De geur is subtiel en niet te sterk aanwezig, maar je blijft hem toch wel goed ruiken! 

De Bodylotion (€5,99) zit in een tube van 150ml.. Het is een redelijk vloeibare bodylotion die erg makkelijk uitsmeert en snel intrekt. Hij is niet heel voedend, maar geeft wel de nodige verzorging en soepelheid. De huid voelt niet meer droog aan en persoonlijk zou ik deze vooral in de lente en zomer gebruiken, Nu pak ik toch sneller een bodybutter. 

De Bath & Showergel (€5,99) zit in een tube van 200ml. Hij geeft een heerlijke subtiele geur af tijdens het douchen. Hij schuimt goed en zorgt dat je huid goed gereinigd wordt. Daarnaast geeft hij een prettig en verfrissend gevoel. 

De Shampoo (€5,99) zit in een tube van 250ml. Een prima shampoo die lekker ruikt, maar doet verder niet heel veel. Hij is mild en daarom voor veel mensen geschikt. Ook zorgt hij er voor dat je haar niet pluizig wordt. Niet heel bijzonder, maar zeker erg prettig! 


Ik hou altijd van setjes handcrème en handzeep die bij elkaar passen. The Spa Collection heeft een mooi duo hiervoor ontwikkeld. De handzeep in een mooi doorzichtige verpakking met doorzichtig vloeistof en de handcrème in een  doorzichtige verpakking met melkwitte vloeistof. Erg handig, want hierdoor zie je goed hoe vol de verpakking nog is. 

310ml. vind ik persoonlijk best veel en hier doe je dus ook best een tijdje mee! De handzeep droogt de handen niet uit , maar merk je toch dat je na het handen wassen een beetje trekkerig gevoel hebt, dan kun je erg goed de handcrème natijd gebruiken. Het zeep schuimt lekker en de handcrème is wat dun en hierdoor makkelijk te verdelen op de handen. Ondanks dat hij dun is voelt hij wel lekker verzorgend aan op de handen. 

De handcrème kost €6,99 en de handzeep €4,99 , Maar je kunt het ook als pakket kopen en dan betaal je €9,90.  
  

Wat erg prettig is aan de producten van The Spa Collection , is dat ze parabenen , kleurstof , minerale oliën en dierlijke vetten vrij zijn. Daarnaast zijn alle ingrediënten in overeenstemming met de Internationale terminologie van cosmetische ingrediënten (INCI). 


Hier zie je de bodylotion en de handcrème. Zoals je ziet best vloeibaar, maar toch verzorgt het goed de huid van handen en lichaam. Maar wat ik al eerder zei , ik vind hem meer geschikt voor de lente en zomer, maar oh de geur is zo lekker!


Ik moet zeggen dat ik positief verrast ben door het merk. Ik had nog nooit eerder van The Spa Collectie gehoord, maar vind het zeker een heerlijke geur! Ik vind de uitstraling ook echt perfect. 

De producten zijn verkrijgbaar via de webshop van The Spa CollectionDit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.