woensdag 28 januari 2015

Bourjois - 1 Seconde Nail Polish Winter 2015


Al jaren ben ik fan van de 1 seconde nagellak van Bourjois. Ze lekken erg fijn , hebben een brede kwast en hebben een goede dekking. Daarnaast drogen ze snel en hebben ze mooie kleuren. Deze maand voegt Bourjois drie nieuwe kleuren toe aan de collectie Paris Tres Confidentiel. Drie mooie winterse kleuren die je nagels toch fris en sprekend houden. Veel merken komen rond de winter maanden met donkere intense tinten die soms bijna tegen het zwart aan zitten. Bourjois kiest een andere weg en gaat voor de intense kleuren die vrij rustig zijn maar toch goed opvallen en bij de winter passen. Ik heb het al vaker verteld, maar de lakken zijn erg prettig , zeker door de het kwastje was het lakken erg gemakkelijk maakt. Daarnaast hebben de lakjes altijd een mooie finish. Deze drie van de wintercollectie hebben alle drie een cream finish zonder enige shimmer of glitter er door! 

De nagellakken hebben altijd erg veel pigmentatie en het flesje ziet er altijd leuk en schattig uit als in de vorm van een Eiffeltorentje. Bourjois zegt dat je het in één laag perfect kunt aanbrengen, echter vind ik het persoonlijk prettiger als je hem opbouwt in twee lagen. 


46 Berry Important Person:
Een mooie donker fuchsia paarse kleur die ik erg mooi vind voor overdag in de winter. Hij dekt echt heel heel goed in één laagje, maar ik heb hier toch twee gedaan omdat ik het er zelf net even wat mooier uit vind zien! 


47 Indigo for it
Dit intens blauwe kleurtje heeft een hele mooie paarse ondertoon. Op de foto zie je het niet helemaal goed, maar de kleur zit echt tussen het paar en het blauwe in. Ook deze heeft een erg goede dekking! 


48 Nice Tomette You
Persoonlijk is dit niet mijn favoriet, al moet ik wel nageven dat het echt de kleur van dit moment is. Het is een zachte bruin oranje kleur die mij een beetje doet denken aan sommige oude houten meubelen. Deze heeft na twee laagjes een perfecte dekking. 


De lakjes zijn weer zoals altijd top! De 46 Berry important person is mijn favoriet en heb ik afgelopen week veel gedragen. De nagellakken blijven bij mij gemiddeld zitten en dat betekend bij mij maximaal 2 dagen , maar ik moet er ook bij zeggen dat mijn nagels echt buigzaam zijn en sommige nagellak al na 3 uur beginnen te bladderen. 

Deze 3 nieuwe Bourjois 1 seconde nagellak kleuren zijn verkrijgbaar bij de luxe drogisterij en parfumerie voor €8,49 per stuk. 

Q: Voor welke kleur zou jij gaan? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.