donderdag 22 januari 2015

Bourjois Color Boost Glossy Lipstick 2015


In de zomer van 2013 liet ik jullie kennis maken met de Color Boost Lipsticks van Bourjois. Een lipstick in een potlood vorm die ik nog steeds veel gebruik. In de winter van 2013 kwamen daar nog twee kerst kleuren bij en nu anno 2015 komt Bourjois met nog drie nieuwe tinten die perfect zijn voor tijdens het voorjaar. De Color Boost Lipsticks zitten in een jumbo potlood vorm en ondanks hun wat dikkere punt zijn ze toch heel gemakkelijk en precies aan te brengen. Bourjois maakt de verpakkingen altijd in de kleur van de lipstick zelf en heeft met zilveren letters de naam en info op de verpakking gedrukt. 

Je hoeft ze nooit te slijpen, want de punt draai je gemakkelijk omhoog met een draaimechanisme aan de onderkant. Altijd makkelijk voor onderweg en je kunt hem zo in je toilettas stoppen. 


De Color Boost Lipsticks voelen erg fijn aan. Ze liggen niet dik op je lippen, voelen zacht aan en plakken totaal niet. Daarnaast verzorgt het je lippen, bevat het een SPF 15 en heeft het natuurlijk een leuk kleurtje. 

Naast al deze voordelen , zorgt hij er ook nog eens voor dat je lippen mooi glanzen en dit blijf je ook een tijd houden. De kleuren van de Color Boost lipsticks zijn licht transparant en hierdoor geeft het ook een luchtig effect en valt het een beetje tussen een lipstick en een lipgloss. 


07 Proudly Naked
Deze mooie lichtroze nude tint is echt helemaal mijn ding. Even snel Noah naar school brengen,  ik doe deze op, snel naar de winkel, ik doe deze op. Heerlijk kleurtje als je niet te veel aandacht aan naar de lippen toe wilt trekken, maar ze wel mooi verzorgt wilt hebben met een mooi subtiele kleur! 


09 Pinking of it
Deze felroze kleur heeft lekker wat pit, zonder te heftig te worden. Dit komt echt door de iets transparante finish dat hij heeft. Zeker als ik iets meer een kleurtje in het gezicht heb van de zon zal ik deze meer dragen.


08 Sweet Macchiato 
De kleur van deze Sweet Macchiato zit echt een beetje tussen het rode en het bruine in. Hierdoor wordt het een iets donkerdere kleur van de andere twee. Ik vind het een mooi kleurtje, maar je moet er wel van houden! 


Ik blijf de Bourjois Color Boost Lipsticks nog steeds erg fijn vinden. Bourjois zegt dat ze 10 uur een gehydrateerd en zacht gevoel moeten geven. Dat redden ze helaas niet, zeker de kleur niet. Toch blijven ze best een tijdje zitten en kun je ze er gemakkelijk bijwerken. 

Ik kan ze echt aan iedereen aanraden, zijn deze drie kleuren niet helemaal jou ding, Bourjois heeft er meer in het vaste assortiment zitten, dus er zit altijd wel een leuke kleur voor jou bij. 

De Bourjois Color Boost Lipsticks zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Douglas , Ici Paris XL , Etos , Zelfstandige parfumerieën en zelfstandige drogisterijen . Ze zijn verkrijgbaar voor €9,99 per stuk.

Q: Heb jij de Color Boost Lipsticks als een geprobeerd? 
`
Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.