zaterdag 10 januari 2015

Bourjois ColorBand Eyeshadow en Liner


Bourjois begint het jaar met een frisse start en komt vanaf deze maand met een mooie collectie genaamd Paris Tres Confidentiel. Een collectie met een aantal prachtige lipproducten , nagellakken en deze nieuwe Colorband potloden. Vandaag laat ik aan jullie deze nieuwe potloden zien, want als jij op zoek bent naar een oogproduct die perfect blijft zitten , dan moet je zeker even verder kijken. Dit soort oogschaduw potloden hebben we al vaker voorbij zien komen bij andere merken en over het algemeen ben ik altijd enthousiast over dot soort oogschaduws geweest. Je kunt ze aanbrengen als een oogschaduw over het gehele oog, maar je kunt ze zeker ook erg goed gebruiken als eyeliner. 

Ze zitten in potlood-vormige verpakkingen en de kleur van de verpakking komt overeen met de kleur van het product zelf. De dop van de potloden gaat wat stroef en ik moet dus wel oppassen dat ik tijdens het er af trekken niet langs het product rasp. 


De oogschaduws zijn erg romig en brengen erg gemakkelijk aan. Ze zijn iets lastiger te blenden , dit komt doordat het eigenlijk binnen 20 seconden als een huis staat. Het is zo'n fijne crème die over je ogen glijdt. Daarna kun je hem nog snel blenden met een andere kleur, je kunt hem 'setten' door er even met je vinder op te deppen (dit zorgt er ook voor dat hij niet in je crease gaat zitten) of je kunt er met een poeder oogschaduw overheen gaan. Hierdoor maak je het meer als een intense basis. 


01 Noir abstrait: een erg mooi diepzwarte bijna matte kleur die perfect als eyeliner kan dienen, maar ook als liner op je waterlijn.
02 Brun dadaïste: een mooie goudbruine kleur die erg mooi warm is van kleur. 
03 Beige minimaliste: in de binnenhoek van het oog opent deze de blik en geeft een frisse uitstraling. 
04 Rose fauviste: Deze roségouden kleur is echt fantastisch. Dit soort kleuren zie je niet vaak en is daarom erg vernieuwend vind ik zelf. 
05 Mauve baroque: Nog zo'n mooie vernieuwende kleur. Hij heeft een wat oudroze uitsraling en is echt perfect boor een niet te intense look die je toch wel zichtbaar wilt laten zien. 
06 Gris Graffiti: Een vleugje grijs als liner aangebracht voor een intensere blik. Ook dit is weer een erg mooi kleurtje. 

Swatches in zonlicht


Swatches bij daglicht

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van deze Color Band. De swatches staan als een huis en zien er prachtig uit! Het enige nadeel wat ik me kan bedenken is dat ze na het indrogen wat stroef aanvoelen, maar dat gebeurt bijna altijd met dit soort potlood oogschaduws. 


Hier zie je een foto van de swatches. Ik had ze ongeveer 5 tot 10 minuten op mijn arm en wilde ze er met Micellair reinigingswater er af halen. Na een halve minuut boenen zag mijn arm er zo uit! Ik kan met overtuiging vertellen dat ze echt waterproof zijn! Ik moest het er echt met wat olie afhalen! Alleen maar goed in mijn ogen, zo blijft je look de hele dag mooi zitten!

Bij daglicht.

Met flits. 


De look die ik gemaakt heb is echt de hele dag perfect op zijn plaats blijven zitten. Ik heb de kleuren 03 Beige minimaliste , 04 Rose fauviste , 05 Mauve baroque en 06 Gris Graffiti gebruikt. De eyeliner komt ook van Bourjois en zal ik later misschien nog wat over vertellen! 


Ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn over deze ColorBand oogschaduw potloden. zeker als ik een dagje ga zwemmen of ik weet dat het regent, dan pak ik deze erbij. Ook merk ik dat ik ze nu al bijna dagelijks pak om als basis onder een poeder oogschaduw te gebruiken of als een liner in een look!

De producten van de Look Winter ‘Paris confidentiel’ van Bourjois zullen te koop zijn vanaf deze maand bij Douglas, Ici Paris XL, Etos, zelfstandige parfumerieën en zelfstandige drogisterijen. Deze ColorBand eyeshadow en liners kosten €9,99 per stuk!

Q: Maak jij wel eens gebruik van dit soort oogschaduw potloden? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.