donderdag 8 januari 2015

Budget Dupe : Kylie Jenner Lips met Essence!


De Kylie Jenner lippen zijn op dit moment helemaal hip and happening. Nadat bekent werd dat ze MAC Soar gebruikte was ie overal binnen no-time uitverkocht. Iedereen wil de lippen zoals Kylie Jenner, en eerlijk is eerlijk, het ziet er ook top uit! Nu kwam ik per toeval er achter dat Essence een lipliner heeft die er verdacht veel op lijkt, en dat voor €0,99 Ik heb het over de Lipliner 06 Satin Mauve. Deze liet een Amerikaanse youtuber (kan helaas niet meer terug vinden welke het was)  zien met nog 6 of 7 andere opties. Tot mijn verbazing had ik Satin Mauve in mijn collectie en ging ik eens foto's vergelijken. En jazeker, hij lijkt verdacht veel op MAC Soar. 


Het is een mooie mauve bruine kleur die erg goed bij mijn huidskleur past. Hij brengt erg gemakkelijk aan. Het is een gewoon lippotlood  die je moet slijpen. Ondanks dat hij een beetje old school is, is hij wel zacht genoeg om fijn aan te brengen. 

Lipliners blijven vaak beter zitten dan een lipstick en dus kun je met deze Essence 06 Satin Mauve uren vooruit. 


Ik ben bijzonder tevreden over dit mooie lippotlood. Hij is perfect voor een intense lip die je niet te donker is. 


Ik heb natuurlijk niet de lippen van Kylie Jenner, maar het geeft je wel een idee wat het doet en hoe de kleur er uit ziet! 

De lippotlood Essence 06 Satin Mauve is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleiser! 

Q: Wat vind jij van de Kylie Jenner lip? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.