maandag 5 januari 2015

DailySilSil 2015 - Week 1


En zo ineens zitten we alweer in 2015. Afgelopen week heb ik veel gedaan, maar weinig foto's gemaakt. Meer omdat het ook gewoon gezellig en relaxt was en ik mijn camera meerdere keren vergeten was. Kijk mee naar de foto's van afgelopen week. Ik beloof jullie, volgende week meer foto's!Mijn week begon met het updaten van mijn Ipad. Mijn Iphone had deze update allang gehad, maar voor mijn Ipad nam ik elke keer geen tijd. Nu is alles weer up to date, maar wat duurt dit lang zeg!


Afgelopen week boekte ik mijn ticket naar Londen! Het is alweer bijna 2 jaar geleden dat ik er voor het laatst was en dit keer ga ik een ruime week heen! 


Oudjaarsdag ging het flink te keer bij mij in de buurt en trilden er zo nu en dan gewoon dingen in huis. 


Ik had begin van de middag mijn laatste klant van het jaar en daarna ging ik naar de winkel om de laatste inkoopjes te doen. Ik ging naar Gal & Gal. Ik kom daar eigenlijk nooit , want ik drink bijna nooit (3x per jaar misschien) Het was onwijs druk bij Gal&Gal, want iedereen wilde last minute dingen voor de jaarwisseling kopen. 


Deze alvast koud zetten om het nieuwe jaar goed in te luiden. Mijn oudjaarsdag kon niet meer stuk, want ik kwam Noah toevallig in de winkel tegen en dus hebben we even snel geknuffeld. En voor 2015 heb ik nu al 2 reisjes op de planning, Londen en Kopenhagen, en ik ben van plan nog veel meer te doen dit jaar!


Mijn oudjaarslook.  Ik  heb dit jaar niet uitgepakt met glitters , maar heb het wat simpel maar wel opvallend gemaakt! 


Ik heb een hele leuke en rustig oud en nieuw gehad en gingen pas tegen 07.00 op bed omdat Emmely en haar vriend om 04.00 nog gezellig even langs kwamen. 


1 januari is altijd stamppot snijbonen eten bij mijn opa en oma. Ik heb van die dag een plog gemaakt. *klik hier om de plog te zien*


Soms is dit gewoon heerlijk om te doen. Lekker bankhangen en niet te veel doen. 


Vrijdag haalde ik Noah weer op en hij was nog geen uur thuis en hij was alweer met Lego bezig. 


Dit doet volgens mij elk kind! Ik deed het voeger ook altijd en ik zie het regelmatig bij andere kids. Noah maakt hier zelfs patroontjes van kleur. 


Deze foto maakte ik van mijn vaders auto waar regendruppels op lagen. Erg mooi gezicht!

Deze week niet zo veel foto's , maar ik heb ook niet echt heel veel gedaan afgelopen week! Het is kerstvakantie en daarom heb ik wat relaxt aan gedaan!

Q: Hoe was jou oud en nieuw? En je Kerstvakantie? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.