maandag 12 januari 2015

DailySilSil 2015 - week 2


Deze week heb ik echt een top week gehad. Een diverse week met veel van huis weg , veel met Noah gedaan en hebben we lekkere dingen gegeten. Ook ben ik alvast begonnen met wat voorbereidingen voor Londen. Kijk mee naar mijn week van dag tot dag!

Ik ontving afgelopen week deze nieuwe zeep van The Body Shop. Ik heb hem ondertussen getest en komt deze week online. 


Voordat ik Noah van school haalde ben ik nog snel even naar de winkel gegaan voor een paar boodschappen. De Lidl is en blijft toch echt mijn favo supermarkt! 


Dinsdag moest ik even naar de groothandel en mijn broertje wilde mij wel rijden. Maar dan moesten we eerst even door de wasstraat. We gingen door de langste wasstraat van Nederland (wist niet eens dat die in Groningen was) , maar er zat zelfs een bocht in. 


En mijn broertje en zijn vriendin wilden graag ontbijten bij de Ikea voor €1,- . Ik had al ontbeten, maar voor €1 nam ik toch een ontbijtje. Ik had met mijn broertje al een broodje en een ei geruild voor een croissant, maar uiteindelijk heb ik er maar 1 opgegeten en heeft Irene (de vriendin van mijn broertje) mijn andere croissant opgegeten. 


En toen door naar de groothandel voor schoonheidsspecialisten en pedicures. Helaas heb ik afgelopen week weer bijna €400 uitgegeven aan producten in de salon. Natuurlijk verdien ik het weer terug met behandelingen , maar mensen hebben niet altijd door dat de inkoop van producten niet goedkoop is. 


J.J. moest ook nog iets van de Action en vroeg of ik dan mee wilde. Ehm... Duhhhh.... Ik wil altijd wel naar de Action. Ik heb een paar dingen voor in huis meegenomen zoals handdoeken en schoonmaakmiddel. Niks shoplog-waardig dus. 


Ik haalde wat nieuwe leesboekjes voor Noah en toen hij thuis kwam ging hij direct aan het lezen. Hij zit nu in Groep 2 en kan al aardig lezen. Ik probeer het ook altijd zo veel mogelijk te stimuleren. Zo lezen we voor het slapen gaan nu samen een boekje. Om de beurten een bladzijde en dat vind hij ook erg leuk!


Ik kreeg deze nieuwe foundations van Maybelline binnen. Ze zien er erg mooi uit en ben erg benieuwd hoe ze gaan bevallen. Op het eerste gezicht zien ze er goed uit! Ze zijn vanaf eind februari pas verkrijgbaar in de winkel.


Lekker wok gerecht gemaakt met veel groentes en vis! Noah houdt hier ook altijd erg veel van!


Dit plaatste ik bij deze foto op Instagram: Durf ik dit te plaatsen? Ja dat durf ik! Make-up loos , vlechten in het haar zodat ik morgen hopelijk mooie waves heb , wenkbrauwen weer geverfd. #makeupfree #couperose #rosacea #noshame 

Ik moet zeggen dat iedereen super lief reageerde en dat er vooral vragen waren over welke foundations ik gebruik omdat veel meiden/vrouwen ook last hebben van Rosacea en Couperose. Ik denk dat ik hier binnenkort maar eens een uitgebreid artikel over ga maken. Ik moet hier even de tijd voor nemen, en ook moed voor verzamelen, dus don't blame me als het een maandje duurt. 


Woensdag was deze boef vrij i.v.m. een studiedag bij hem op school. Dus gezellig samen spelen en een film kijken. 


We hebben ook mini Cinnamon buns gemaakt. Wat waren ze heerlijk! Ik heb er uiteindelijk ook een aantal aan de buurvrouw gegeven, want wij kregen ze echt niet met zijn allen op!


Woensdag was het natuurlijk weer zwemles tijd! Noah vind het zwemmen nog steeds erg leuk, en daar ben ik echt blij om! Ik moet wel zeggen dat hij hier echt zijn fake smile op zijn best doet. 


Na zwemles heb ik niet echt meer zin om lang te koken en gooide ik kippenpootjes in de actiFry en maakte ik wat broccoli en aardappelpuree erbij. 


Noah maakte een onwijs mooie tekening voor mij. Hij schreef erbij "voor mijn liefste mama , dikke kus van Noah".  Hoe schattig is dat!


Ik schreef afgelopen week over de Essence lippotlood dupe! Hier zie je ze naast elkaar, Kylie Jenner en mijn lippen. Het artikel lees je hier. 
  

Leuk spiegeltje met vijl gekregen van Head&Shoulders. Helaas niet te koop, maar wel erg leuk! 


Als je dit zo leest, daar schrik je toch gewoon van! Sommige mensen zijn echt ziek in hun hoofd! Laat iedereen zijn zoals die is! 


Vrijdag ging Noah weer naar R. en was ik alleen thuis. Ik had een aantal heerlijke avocado's gekocht, dus daar heb ik een lekkere guacamole van gemaakt! Jummie!


Zaterdag heb ik echt een relax dag gehad. Lekker uitslapen tot 10.30 . Ontbijtje doen en dan eigenlijk niet zo veel. Uiteindelijk ben ik nog wel wat foto's gaan maken voor de site en heb ik de perszondag en een groot gedeelte van deze DailySilSil gemaakt. Zaterdag avond hebben mijn broertje en ik een pizza gehaald bij Napoli in Groningen. Echt de beste in de stad! Ze zijn zelfs zo goed dat ze niet eens bezorgen! Ze hebben het altijd zo druk dat een bezorger niet nodig is. En de mensen die er graag een pizza willen halen gaan er wel heen!


's Avonds heb ik nog een paar afleveringen van Homeland gekeken. Ik ben nog maar bij seizoen 1, maar ik vind het nu al een leuke serie!


Zondag ben ik begonnen met een blogplanning te maken. Ik vertrek einde van de maand naar Londen en weet dat er wel WiFi in huis is, maar ik weet niet hoe snel deze is. Ook wil ik lekker genieten en niet de hele tijd met artikelen bezig zijn. Daarom werk ik even flink vooruit. Natuurlijk zal ik sowieso met de site wel dingen in Londen doen, maar zeker op een lager pitje.


Zondag was ook weer een relax dag met voornamelijk series kijken en artikelen maken!

Dat was het weer voor deze week.
Aan komende week ga ik twee keer sushi eten, maandag met vriendin Emmely en woensdag met Aranka. Daarnaast zal ik ook weer een plog maken en begin ik met voorbereidingen voor Londen.

Q: Hoe was jou week? Welke foto spreekt jou het meest aan? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.