zondag 18 januari 2015

DailySilSil 2015 - Week 3


Goedemorgen deze koude maandag morgen. Het is weer een begin van een nieuwe week! Ik heb afgelopen week een leuke week gehad met twee sushi dates. Een gezellig dagje met bff Emmely en een gezellige middag met Aranka, daarnaast heb ik veel contact met pr bureaus gehad en is Noah naar de kapper geweest. We sloten het weekend af met een verjaardag en een dagje filmpjes kijken en knutselen. Mijn maandag begon met een dagje met vriendin Emmely. Dit was de look die ik die dag had. Ik heb van de dag een plog gemaakt, deze kun je *hier*  terug zien.  


Emmely en ik zijn echt sushi verslaafd en ik aangezien ze in december jarig was, heb ik haar een sushi uitje cadeau gegeven. Nu zo begin januari hebben we hier direct maar gebruik van gemaakt!


Ik vraag me af wat jullie liever hebben. Ik hoor het graag. 


Boohoo..... Ik was mijn Lush Lemony Flutter kwijt en vond deze na een kleine twee maand weer terug. Helaas rook hij ineens super ranzig en kon ik hem helaas weggooien. Zo zonde, want het is echt mijn favo Lush product ever! 


Hier moest ik wel een beetje om lachen toen ik hem op internet voorbij zag komen. Zelfs toen ik in een relatie zat vond ik het niet heel veel bijzonders. Ach we gingen wel eens uit eten, of ik kreeg een cadeautje, maar dat hoeft van mij niet zo! Zo commercieel tegenwoordig.


Woensdag was het weer Sushi time, en dit keer met Aranka. Ze kwam weer gezellig naar Groningen om een gezellige middag te hebben. 
  

Iehhhh het begon ineens te sneeuwen. Er bleef niks liggen. Toch maar even mijn haren vast gedaan, anders wordt het zo snel een klitboel als ik in sneeuw of regen het los laat. 


Ik kwam er achter dat Yankee Candle gewoon in Groningen verkocht wordt bij Lily&Rose . Ik schreef er ook een klein stukje over, deze kun je *hier* lezen.  


Donderdag had ik een dag vol met klanten en was ik van 09.30 tot en met 20.15 aan het werk. Tja het voor en nadeel van eigen baas zijn. Ik wilde graag wat vrij , maar dan moet ik natuurlijk we een dag langer doorwerken. Direct na het opruimen en de vuile handdoeken in de was te gooien,  plofte ik op de bank bij mijn broertje op de kamer en keken we samen Wie is de Mol. Hij heeft een veel grotere tv (ik kijk bijna nooit tv sommige series die ik volg kijk ik wel, maar op dit moment is er eigenlijk niet veel op) Maar zo konden we samen kijken. Mijn verdachten zijn op dit moment Marlijn , Chris en Rik.  Maar om eerlijk te zijn ben ik er nooit zo erg mee bezig!


Vrijdag haalde ik mijn boefje weer van school en gingen we snel week boodschappen doen en ben ik daarna met hem naar de kapper gegaan. 


R. en ik hebben de afspraak gemaakt dat ik hem alleen naar de kapper doe en alleen naar Emo. Emo is mijn kapper en is eigenlijk de enige (van wie ik weet) die goed jongens kan knippen. We hebben regelmatig vroeger gehad dat Noah geknipt werd en dat het toch te veel op een meisjeskapsel leek. Dat willen we niet meer en Emo doet het echt geweldig! 


Vrijdag avond maakte ik een pasta met zalm en roomsaus en keken we gezellig samen een film. Ik ben niet echt een voorstander van tijdens het eten tv/film kijken, maar zo nu en dan een uitzondering kan. 


En omdat mama nog nooit Frozen had gezien vond Noah dat we die moesten kijken! 


Zaterdag vierde mijn vriendin Marianne de verjaardag van haar jongste dochter die twee is geworden. Bijna alle vriendinnen hebben kids, dus het is altijd bijna een kinderfeestje als er 1 jarig is :D Maar het was een gezellige boel met veel cupcakes en taart! Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.