maandag 26 januari 2015

DailySilSil 2015 - Week 4


Goede middag lieve meiden. Excuus voor de late update! Normaal komen mijn artikelen om 06.00 online, maar kwam er achter dat er iets fout was gegaan en dat ik hem nu zelf even online moet zetten. Ik heb een erg leuke en drukke week gehad. Veel gewerkt , een ziek kind gehad en nu op dit moment zit ik in Londen! Kijk mee naar mijn week! De maandag begon met Noah naar school brengen, In de ochtend en middag werken en uiteindelijk Noah weer van school halen. 


Voor ik Noah van school haalde ging ik nog even snel een klein boodschapje doen. Zie deze schatjes wachten op hun baasje. 2e gratis? 


Helaas ging die middag mijn band lek en konden Noah en ik dus van school naar huis lopen. Ik vroeg mijn broertje of hij mijn band wilde plakken, maar dat lukt hem niet in verband met tentamens e.d. , dus krijg ik gelukkig de dinsdag mijn broertjes en buurvrouw hun fietsen te leen om Noah tenminste naar school te kunnen brengen.


Na weken eindelijk twee pakketjes terecht. Ik wist dat er een Nivea pakket zoek was, en Carmen had ook een pakket gezonden. Gelukkig heb ik ze na weken wel ontvangen! 


Echt een super leuk inhoud van dit pakket van Nivea. En de speciale cover van Tony Chocolony is natuurlijk helemaal leuk! 

 
Deze leuke foto kreeg ik van mijn ouders die deze week in Londen waren. Mijn vader is woensdag weer terug gevlogen, en ik ben vrijdag heen gevlogen. Mijn moeder blijft 2 weken in Londen. 


Noah vraagt al maanden of hij bij behandelingen aanwezig mag zijn als ik klanten heb. Natuurlijk kan dit niet. Daarom heb ik vriendin Emmely gevraagd of zij een peeling wilde. Emmely kwam toen zelfs met het idee dat Noah haar een maskertje mocht geven. Hij vond het helemaal leuk! 


Ja heel herkenbaar dit!


Kruidvat heeft op dit moment sale en daarom zijn veel leuke make-upjes voor 50% korting . Klik hier om direct naar de actie te gaan (dit is niet gesponsord ;) )  


Helaas werd Noah woensdag erg ziek en heb ik heb thuis gehouden. Hij was de woensdag echt net een slappe lap. Hij heeft de hele dag op bed tv en filmpjes gekeken. Arme jongen. Gelukkig at hij wel kleine beetjes en dronk hij genoeg. Deze pan soep hielp daar ook bij. Ik schreef er een klein logje over op SMITC, deze lees je *hier*.  


Ook hebben we de afgelopen dagen veel spelletjes gespeeld. Altijd gezellig en niet zo intensief voor de zieke Noah. Skip-Bo blijft een favoriet hier in huis, ook omdat hij een er goed over moet nadenken en tellen e.d. Deze shirtjes kocht ik vorige week nog in de Sale bij de H&M. Beide samen voor €7. Erg leuk voor Noah met een stoer broekje en een polo-shirtje er onder. 


Koffer klaar staan voor de volgende dag. Vrijdag vloog ik naar Londen en donderdag avond had ik zo goed als alles al klaarstaan. Helaas heb ik last minute de koffer nog gewisseld, want deze was van zichzelf al aardig zwaar De bus die ik naar Airport Bremen nam. Erg makkelijk dat er een rechtstreekse verbinding is tussen Groningen en Bremen, want vanaf Bremen zijn de vliegtickets vaak veel goedkoper!


Deze foto's maakte ik vrijdag ochtend nog even gezellig samen met Noah voordat hij naar zijn vader ging. Hij was hier nog steeds ziekjes, maar hij had al weer veel meer pit en lol. 


Winter wonderland in Groningen. Ik vind het wel een mooi gezicht zo! 


Jeps , ik had weer pech bij de douane en werd er tussenuit gepikt. Maar alles is helemaal goed gegaan en kon gewoon het vliegtuig in. 


Het vliegtuig zat echt bommetje vol! Het vliegtuig had ook nog eens een half uur vertraging , het was maar goed dus dat ik de bus naar het centrum extra ruim geboekt had qua tijd, anders had ik die gemist!


I Love the Underground! Vind het ook jammer dat ze dit bijvoorbeeld niet in Groningen hebben!


Emmely liet mij afgelopen zomer Ginger ale proeven. Nu zag ik bij de Londense supermarkt Waitrose  Ginger Beer liggen. Jummie, ook deze is erg lekker!


Een van mijn eerste aankopen in Londen. Ik heb natuurlijk al wel veel boodschappen ingeslagen, want we zitten niet in een hotel, maar in een huis van een kennis van mijn moeder. Dus eten we ook niet zo veel buiten de deur en eten we gewoon thuis.  

Ik kocht de concealer op aanraden van vele lezeressen en medebloggers en kocht mijn favoriete paracetamol in capsule vorm. In Nederland mag dat niet meer verkocht worden en aangezien ik pillen nooit zo gemakkelijk weg krijg vind ik dit altijd een uitkomst. Gelukkig kan ik met twee pakjes erg lang doen, want gebruik het niet vaak. En.... Ik kocht de mooie MUA Lip Laquers. Ik heb er al twee thuis en deze zijn zo fijn dat ik er nog 3 bij gehaald heb..

Ik ga proberen deze week een leuke plog online te zetten, maar ik kan niks beloven!Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.