donderdag 1 januari 2015

Ik heb een nieuwe persoonlijke blog : Singlemominthecity.nlIk schrijf elke dag met veel plezier en liefde de artikelen voor Sillysilsil, maar soms maak ik dingen mee, zie ik dingen of doe ik dingen die ik graag met jullie wil delen, maar niet helemaal bij Sillysilsil passen. Daarom heb ik officieel vanaf vandaag een nieuwe site erbij genaamd Singlemominthecity.nl. Gewoon een gezellige chitchat site waar ik zo nu en dan wat op plaatst. Zeker niet dagelijkst, maar gewoon wanneer ik daar zin in heb. Ook zal ik daar waarschijnlijk mijn plogs plaatsen. Ik zou zeggen neem zeker een kijkje! 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.