maandag 19 januari 2015

Jullie Tips voor Londen


Over een aantal dagen vertrek ik voor ruim een week naar Londen. Heerlijk een weekje naar de stad die ik al twee keer eerder bezocht heb. In 2011 ging ik naar voor het eerst naar Londen samen met Sanaz, Serena en Agnetha ben ik naar IMATS geweest. In 2013 ben ik samen met mijn Ex en Noah op vakantie geweest, en nu begin 2015 ben ik er een week met mijn moeder. Nu weet ik al aardig wat leuke plekje, maar ik heb jullie hulp nodig!


Ik wil alle lezeressen die al eens naar Londen zijn geweest vragen wat zijn leuk vonden om te doen, te zien en te eten e.d. 
Graag hoor ik jullie tips over 
 • Food, 
  • Heb jij een restaurant die zo leuk of goed was, dan hoor ik dit graag. Ik ben er achter gekomen dat ons sushi adresje weg is, maar als iemand een leuk all you can eat sushi restaurant weet, dan hoor ik dit ook graag.
 • bezienswaardigheden 
  • Ik heb de meest standaard dingen in Londen al gezien, en waarschijnlijk ga ik zeker nog een paar weer bekijken, maar zijn er ook dingen die iets minder bekend zijn en wel het bezoeken waard zijn? 
 • winkels 
  • De Primark , Superdrug , Boots , Selfridges , Marks & Spencer enz. enz. ken ik allemaal al, maar zijn er leuke andere stores die ik moet gaan bezoeken? 
 • wijken
  • Ik ben eigenlijk alleen nog maar in het centrum geweest en hoor dat er erg veel leuke wijken zijn. Welke wijk vond jij helemaal geweldig, en waarom? 
 • merken 
  • Er zijn een aantal merken die niet in Nederland verkocht worden. Ik ken er een aantal, maar hoor graag welke merken jij interessant vind en het meenemen waard zijn. 
 • Specials
  • Met specials bedoel ik eigenlijk de producten. Zoals Rimmel wordt ook gewoon in Nederland verkocht, maar wist je dat het schap in Engeland veel uitgebreider is? Zo heb je dit ook met MUA en andere merken. Weet jij producten die ik zeker weten mee moet nemen omdat een merk dat niet in Nederland verkoopt? 
  • Of zijn er producten van bepaalde merken die zo geweldig zijn dat ik die mee MOET nemen? 
Ik hoop dat jullie mij een leuk lijstje kunnen geven. 
Lukt het nou niet om een comment achter te laten, mail me dan graag naar info@sillysilsil.com. Tips die ik gebruik krijgen sowieso een vermelding! 

PS: De DailySilSil zou eigenlijk vandaag online gaan, maar ging per ongeluk gister al online. Heb jij hem nog niet gezien, kijk dan *hier*Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.