dinsdag 27 januari 2015

Max Factor Crème Puff Blush


Vroeger gebruikte ik nooit een blush. Ik heb van mijzelf al rode wangen door de rosasea/couperose. De laatste jaren ben ik steeds meer blush gaan gebruiken aangezien ik ook foundation ben gaan gebruiken. Toch heb ik blushes nooit echt bijzonder gevonden, maar begin ze steeds meer te waarderen. Zo komt Max Factor met deze prachtige Creme Puff Blushes die wel erg mooi er uit zien! Kijk mee naar de swatches van deze beauties!De blushes zitten in erg mooie doosjes die zwart zijn met een doorzichtige deksel. Op de deksel zit een gouden rand met het logo van Max Factor. Je ziet dat de blushes een erg mooie swirl hebben. Voor een drogisterij merk vind ik ze er onwijs mooi uitzien. 

Totaal zijn er vier verschillende tinten. Zo heb je van een zacht roze tot bruine kleur. Het fijne aan deze blushes is dat ze zo onwijs zacht aanvoelen . Dit komt door de extreem fijngemalen pigmenten die er in zitten. Hierdoor kun je ze heel mooi natuurlijk aanbrengen zonder het 'aankoek effect'  


05 Love Pink:  Een onwijs mooie roze blush die heel subtiel is en toch goed opvalt. Hij heeft erg mooie gouden shimmer er in zitten, hierdoor geeft hij een heel mooie sunkissed effect zonder bruintinten. Erg mooi en een blush die ik nu veel gebruik. 


15 Seductive Pink: wat een mooie roze kleur die veel lijkt op de love pink, alleen is deze een tint donkerder en dus iets opvallender. Op de huid heeft hij een beetje een wat meer bruine ondertoon, waardoor hij erg mooi warm lijkt!


25 Alluring Rose: Dit is echt een rosegouden blush die je ook erg mooi een sunkissed glow aan de huid kan geven. Erg mooi voor de lente en zomer!


30 Gorgeous Berries: is best heftig. Hij heeft een erg mooie berry roze kleur die zo goed gepigmenteerd is dat hij zelfs bij donkere huiden past. Ik vind het een plaatje om te zien!


05 Lovely Pink , 15 Seductive Pink , 25 Alluring Rose & 30 Gorgeous Berries.

Deze foto is in direct zonlicht gemaakt. Bij gewoon daglicht zal het al iets minder shimmer geven, maar de kleuren zijn zo mooi en fijn op de huid! Ik denk dat ik wel kan zeggen dat dit één van de mooiste blushes zijn die ik in de drogisterij ben tegengekomen. 

De blushes zijn ook erg mooi op te bouwen. Wil je een subtiele kleur op de wangen , dan kun je het erg goed met een waaierkwast aanbrengen. Wil je het iets intenser, dan kun je het met een standaard blush brush doen! 


De Crème Puff Blush is verkrijgbaar in vier tinten voor €12,99 per stuk. Ze zijn vanaf februari verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt.

We moeten nog heel even wachten, maar de blushes zijn echt een aanrader om eens te gaan bekijken! 

Q: Welke drugstore blush gebruik jij vaak? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.