woensdag 14 januari 2015

Max Factor - Masterpiece Glamour Extensions 3-in1 volumising mascaraIk zal maar eerlijk bekennen, ik ben geen mascara reviewer. Op de een of andere manier is het niet mijn ding en leg ik de mascara's eigenlijk altijd direct aan de kant. Het komt waarschijnlijk doordat ik van mijzelf korte en doorzichtige wimpers heb. Maar een voornemen voor mij in 2015 is toch om wat vaker een mascara te laten zien, want er zijn genoeg die ik erg fijn vind en zeker een vermelding waard zijn. Max Factor komt vanaf februari met een mooie nieuwe mascara en deze wil ik graag met jullie delen! De Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in1 volumising mascara is een hele mond vol qua naam. Een mascara die meer volume , meer lengte en meer body moet geven aan je wimpers. Een mascara met een magisch borsteltje die Max Factor zelf het toverstaafje noemt. 

De verpakking van deze mascara is zwart met goud en dit is natuurlijk de combinatie als het gaat om classy en glamour. Het is in verhouding beste een grote mascara verpakking, maar ik moet eerlijk zeggen dat het tegenwoordig steeds groot , groter , grootst wordt. 


Het borsteltje heeft onwijs korte borsteltjes en zelfs gedeeltes waar niks zit. In het begin dacht ik dat dit echt plakkaten zou leggen op mijn wimpers, maar Marie-Sophie van Max Factor verzekerde mij dat dit niet het geval zou zijn en dat het echt een mooie laag in één keer op je wimpers zou aanbrengen. En ik moet haar gelijk geven. Mijn wimpers kregen direct de volle lading en ik kon het daarna goed uitborstelen. Het is even wennen de eerste keer, maar je went er ook wel snel aan!


Zoals je kunt zien, zie je dat ik van mijzelf praktisch doorzichtige wimpers heb. Dus bij mij kun je altijd wel erg goed verschil zien. Zoals je ziet geeft het een mooie volle laag op de wimpers en dekt het de wimpers goed. Ik moet wel een aantal keer borstelen om het wat mooi verspreid te krijgen, maar dat moet ik eigenlijk met elke mascara. 

Ik merk bijvoorbeeld ook dat mijn (op de foto) linker oog , de haren altijd iets sneller tegen elkaar aan plakken dan het andere oog. 


Wat ik vooral ook merk is dat de mascara erg goed blijft zitten en niet onder mijn ogen gaat zitten. Sommige mascara's geven wat af en dan heb ik aan de onderkant zo'n donkere waas. Dat doet deze helemaal niet! 

Een prima mascara die ik regelmatig nu gebruik. Ik moet toegeven, het is niet de beste die ik geprobeerd heb, maar het is zeker een aanrader!

Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 mascara (1 kleur) is verkrijgbaar vanaf februari 2015 voor €17,99.

Ik hoor graag op of aanmerkingen over dit artikel. zoals ik al zei, Mascara's reviewen is niet helemaal in mijn comfortzone, maar ik wil er zeker meer online plaatsen. Dus hoor graag of jullie het zo voor jullie zien of dat jullie liever nog wat anders zien of horen. 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.