vrijdag 2 januari 2015

Persoonlijk jaaroverzicht 2014In de eerste week van het nieuwe jaar plaats ik altijd mijn persoonlijk jaaroverzicht in fotovorm. Hier laat ik per maand zien wat ik gedaan heb. Je ziet per maand een hartje met foto's als je over de foto's gaat zie je de foto's groter worden in het hart. Van 2012 en 2013 heb ik ook een jaar overzicht gemaakt , en het is zo leuk om terug te kijken naar een jaar! Ik heb het dit jaar ook weer met de site GetLoupe gedaan. Januari was een rustige maand , met vooral familie. Ik had mijn eigen sieraden collectie bij House of Lou. En stond in de Blogazine
februari was voor mij een maand met veel kleine uitjes. Zo had ik een diner met World of Beauty en Mari vd Ven , ging ik naar de HHB, had ik leuke events zoals Rimmel Rita Ora en Beauty Brands United
Maart was veel met Noah en laatste loodjes op school. Zo ging ik ook naar Kooza, de voorstelling van Cirque du Soleil, stopte mijn stage en bestond mijn blogApril was voor mij weer veel uitjes naar Amsterdam voor o.a. C&A, P&G en de Beauty Awards. Ook was het pasen en kwam The Passion naar Groningen .In mei waren mijn laatste Examens voor mijn schoonheidsspecialisten opleiding en was ik jarig. Ook ging ik naar de Libelle Zomerweek en had ik een workshop met Lush.Juni vierde ik echt mijn verjaardag met dit keer alleen mijn vriendinnen. Ook zette ik mijn studenten OV stop, Begon het WK en was ik weer een paar keer naar Amsterdam. En niet te vergeten, nam ik mijn Diploma in ontvangst.


Juli was vooral genieten van het mooie weer en gingen we vaak naar Hoornseplas of Hoogkerk. Bbq'en op het balkon en voorbereiden voor mijn vakantie naar Parijs.Augustus was heerlijk een week in Parijs , deel 1 , deel 2 . Naar Amsterdam voor Sally Hansen en Max Factor en meer , en Noorderzon in Groningen.Spetember , nog meer Noorderzon , Verjaardag in het park van zoontje van vriendin, dagje Oberhausen , dagje Thermen Holiday en Velthuis kliniek .Oktober , Met Noah naar Woezel en Pip (vlog staat nog steeds op de camera , shame on me) , Met mijn vader naar AfroJack in Ziggo Dome  Mijn eerste Michael Kors en mijn broertje, zijn vriendin en ik namen mijn ouders mee uit eten voor hun verjaardag. En Noah had zijn eerste Kinderfeestje!November was weer een maand met veel events, waaronder het Smashbox one-on-one met Wil Malherbe , Nieuwe Iphone  en veel met mijn familie op pad. En vertelde ik jullie na 1,5 jaar dat ik een single mom benDecember de afsluiter van 2014 . Sinterklaas, kerst en oud en nieuw , tickets geboekt voor Londen. Ik heb het P&G event gehad , coty kerstborrel en veel en gezellig met mijn ouders gegeten.


Mijn jaar is steeds beter geworden, dus 2015 kan alleen nog maar beter worden!
Hoe was jou jaar?

Q: Wat herinner jij je nog goed van mijn afgelopen jaar? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.