donderdag 29 januari 2015

Schwarzkopf Million ColorZolang ik mijn vriendin Emmely ken heeft ze altijd al prachtig lang haar gehad. Vroeger in onze studententijd verfde ze het wel eens wat bruiner , wat roder , wat gewaagder. De laatste jaren had ze eigenlijk geen verf meer aangeraakt en had ze haar eigen natuurlijk ‘ginger’ kleur weer terug. Nu vertelde ze een tijdje geleden dat ze er over zat te denken om haar haar weer eens een kleurtje te geven en net rond die tijd vroeg Schwarzkopf aan mij of ik weer eens een haarverf wilde proberen. Dus koos Emmely de mooie 3-65 Donker Chocolade uit van de vernieuwde Million Color lijn en hebben we de verf op haar haar getest. 


Schwarzkopf Million Color heeft sinds september 5 kleuren ‘gerelaunched’ waaronder deze 3-65 Donker Chocolade. De formule is verbeterd en de verpakking is wat veranderd. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de verpakking er sprekend uit vind zien. Million Color is een pakkende naam en het trekt direct de aandacht. Het ziet er modern en levendig uit.

De formule hebben ze verbeterd door onder andere de intensiteit  te verhogen. Daarnaast hebben ze nu abrikozenolie extract , die een mooie kleurglans geeft. 


Wat zegt Schwarzkopf over de Million Color haarverf:
 Schwarzkopf Million Color, de eerste permanente poeder-crème-kleuring die werkt met miljoenen kleurpigmenten voor superieure, langdurig rijke kleuren, onovertroffen glans en perfecte grijsdekking. Eenvoudig te mengen en aan te brengen, zonder te druppen!  


De inhoud van de verpakking is redelijk standaard.
-          Je hebt natuurlijk een gebruiksaanwijzing, deze is heel duidelijk en gemakkelijk te volgen.
-          1 flesje met ontwikkelemulsie van 100ml.
-          1 applicatie dop , zodat je gemakkelijk de haarverf kunt aanbrengen.
-          1 zakje met de millionized poeder kleurpigmenten.
-          1 gloss conditioner sachet voor na de behandeling en als laatste
-          1 paar handschoenen. 


Het verf is heel gemakkelijk met elkaar te verdelen en na even goed te schudden merk je dat de combinatie van ontwikkelemulsie en kleurpigmenten tot een haarverf doen ontstaan. Je draait het tuitje er op en je bent klaar om te beginnen.

De Million Color haarverf brengt erg gemakkelijk aan en drupt totaal niet. Emmely heeft lang en veel haar, dus bij haar was ik echt twee pakjes haarverf nodig. Schwarzkopf raad dit ook aan bij mensen waarbij het haar langer is dan schouderlengte. En ik zeg altijd maar, beter save than sorry.

Het verf moet na het aanbrengen 30 minuten inwerken voordat het uitgespoeld kan worden. Voor mensen met veel grijstinten in het haar wordt tussen de 30-45 minuten aangeraden. 

 
voor 
na

Ik moet zeggen dat we het resultaat erg mooi vonden. Je krijgt natuurlijk niet de glans zoals de reclames er altijd uitzien, maar het ziet er erg mooi uit. Emmely is blij met haar kleur en dat was voor mij het belangrijkste. Je merkt echt dat de intensiteit van de kleur erg goed is, dit komt door de miljoenen kleurpigmenten die deze haarverf bevat.

Totaal zijn er 10 kleur nuances verkrijgbaar en kun je van blond , naar zwart of rood gaan en alles er tussen in. De Schwarzkopf Million Color haarverf is verkrijgbaar bij de drogisterij en kost €13,99 per stuk.

Q: Heb jij de Schwarzkopf Million Color al eens geprobeerd? Heb jij je haar wel eens zelf geverfd? 


Dit is een gesponsorde post. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.