dinsdag 6 januari 2015

Sisley Phyto-Lip Twist


In 2014 kwam Sisley met de Phyto Lip Twist, een lipstick in een potloodvorm in 6 mooie kleuren. Nu , begin 2015 , voegt Sisley nog 3 kleuren aan haar collectie toe. De lipsticks in potloodvorm hebben vorig jaar hun opmars gemaakt en in 2015 gaat deze trend zeker nog even door. Kijk mee naar de drie nieuwe kleuren die Sisley toevoegt. De verakkingen van Sisley zijn altijd simpel, strak en toch elegant gemaakt. De kleuren die ze toevoegen zijn 7 Coral , 8 Candy en 9 Chestnut. De kleuren zie je nog niet op de verpakking, die zie je alleen op de Phyto Lip Twist zelf. 


De verpakking van de Phyto Lip twist is echt super. Een mooie zwarte verpakking met een zebraprint omhuld. 

De XXL Phyto-Lip Twist lippotloden beloven schitterende tinten , een verzorgende formule met een zachte textuur en een stralende glans. Het lippotlood heeft een handig formaat en een vrolijke zebraprint. Door de draaiende ring hoeft het potlood niet geslepen te worden en kun je in een keer de lipcontouren tekenen en de lippen inkleuren, Aldus Sisley  

De lippotloden bevatten Phytosqualane, dit is een hydraterend extract van olijfolie , en houdt de huid soepel en elastisch. Ook zorgt dit er voor dat de lippen zichtbaar gehydrateerd en beschermd zijn. 
Ook bevatten ze harsextract van de commiphora , één van de oudste geurende op mirre lijkende stoffen. Dit heeft een gladstrijkend effect door de huidaanpassende werking. Filmvormende glanzende polymeren maken de lippen stralend , fluweelzacht en zorgen dat de kleur goed blijft zitten. 


7 Coral , 8 Candy , Chestnut 

Swatches: 

7 Coral: is een erg mooie koraal oranje kleur. Zeker mooi voor de lente. Hij is niet te dekkend, hierdoor is hij niet te opvallend, maar geeft het toch een mooie kleur af. 


8 Candy: is een lekker fris snoepig roze kleur. Ook deze kleur past perfect bij de lente en past bij vele mensen door de zachte kleurtoon die het heeft. 


9 Chestnut: is een gloss met een perfecte kastanje kleur. Hij laat mijn direct wat 'ouder' ogen dan bijvoorbeeld met de roze Candy variant. Erg mooi als je het niet te donker wilt, maar het toch wat spannender wilt maken. 


Ik vind het een heerlijk lip product. Ze voelen erg zacht aan, brengen heel gemakkelijk aan , hydrateren, verzorgen, geven glans en een mooie kleur en voelen ook erg prettig aan! Ze moeten zo nu en dan wel even bijgewerkt worden, maar dit vind ik totaal niet erg. Ik merk dat ik ze erg vaak pak, en ondertussen zit er één standaard in mijn toilettas voor onderweg. 

De drie nieuwe kleuren van de Sisley Phyto-Lip Twist zijn vanaf februari verkrijgbaar bij de geselecteerde parfumeriespeciaalzaken en kosten €35 per stuk. 

Q: Voor welke kleur zou jij gaan? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.