dinsdag 20 januari 2015

The Body Shop Smoky Poppy Body Butter & Body Scrub


Het nieuwe jaar is nog maar net van start gegaan en The Body Shop komt alweer met een nieuwe lijn. Net voor Valentijnsdag komt TBS met een Nieuwe Limited Edition Smoky Poppy Body Care lijn die een extra dosis verleiding geeft en bestaat uit 7 heerlijke lichaamsproducten. Ik laat jullie vandaag de Body Butter en de Body Scrub zien. Laat ik voordat we beginnen met het reviewen van het product zelf  het even over de verpakking hebben. Ik vind de kleuren van de verpakking echt geweldig. De vormgeving is hetzelfde als alle andere potten van TBS, maar de kleur van deze diep zwarte pot in combinatie met het intens rode van de klaproos vind ik echt perfect. Het oogt heel luxe, en hoewel de andere verpakkingen dit ook al doen, doet deze het nog net even extra. 


Alle producten bevatten het olierijke extract van de klaprozen die rond het Turkse Ankara geplukt zijn. De scrub heeft naast de olie ook nog eens klaprooszaadjes als kleine scrubdeeltjes er in zitten. 

Ik kan mij ook nog goed herinneren van de tijden die ik in Turkije was, dat je overal deze prachtige klaprozen zag. Je rook ze niet echt , maar heel af en toe kwam er een zweem van geur langs. En wees nou eerlijk, zo'n mooi veld met rode klaprozen (poppy) is toch ook geweldig om naar te kijken, 


Smoky Poppy Seed Scrub 200ml. €15,-
Ik moet zeggen dat ik toch vaker een lichaamsscrub moet gaan gebruiken. Ik merk na het scrubben dat mijn huid er toch direct beter uitziet en ook beter aanvoelt. In de winter merk ik toch dat ik te weinig liefde aan mijn lichaam geef. 

De geur is best intens van de scrub, maar deze spoel je ook weer van de huid af en dan blijft er een vleugje geur op de huid achter. Ik moet zeggen dat ik de geur van roos in producten niet geweldig vind, en daarom vind ik deze scrub qua geur voor mij iets te heftig , maar hou je van de geur van rozen, dan is dit echt de perfecte scrub. 


Smoky Poppy Body Butter 200ml. €16,-
Ik ben echt mega fan van de Body Butters van TBS. Van de 10 dagen dat ik een body butter gebruik, zijn er 9 dagen met de butters van TBS. Ze zijn altijd heerlijk voedend, voelen erg prettig aan, trekken goed in de huid en zijn perfect voor de herfst en winter. Toch is dit niet helemaal mijn geur en pak ik toch stiekem mijn geliefde Satsuma er snel bij. Echter moet ik wel zeggen dat ik de geur van de body butter veel aangenamer vind dan de scrub. Bij de Body Butter is de geur niet zo intens en ruik je het heel subtiel!


Een lekker dikke romige body butter en een fijne makkelijk verdeelbare scrub met kleine klaprooszaadjejs er in. 

Naast deze twee producten krijgt TBS ook een Shower gel (€7,-) Body Lotion (€10,-) Bath Bombs (€12 6st.) Massage Olie (€13,-) en eau de Toilette (€14,- 30ml.) 

Naast de 7 individuele producten komt TBS ook met 3 leuke giftsets met een prijs tussen een €8 en de €45.  


Ik kan niet veel negatiefs over de producten zeggen, behalve de geur, maar dat is persoonlijk en dus niet al negatief te omschrijven. Ik denk dat veel vrouwen die van bloemengeuren en dan voornamelijk rozen, dit helemaal geweldig gaan vinden! 

De lijn ligt vanaf eind januari in de winkel, dus zal rond een dezer dagen verkrijgbaar zijn in de winkels en via de webshop van The Body Shop

Q: Hou jij van de geur van Rozen? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.