woensdag 7 januari 2015

Vaseline Queen Bee


Tijdens de wintermaanden vraagt iedereen , behalve mijn moeder , of ik nog iets voor de lippen heb. De kou en kachel zorgen er voor dat lippen droog en trekkerig aanvoelen. En als er iets vervelend is, is het droge en trekkerige lippen. Ik moet bekennen dat ik zeker wel 6 lipverzorgingsproducten in huis heb liggen, zo heb ik er altijd één binnen handbereik. Dit jaar komt Vaseline met een leuke Limited Edition, genaamd Queen Bee. Ik ben altijd fan van Vaseline en gebruik het dan ook regelmatig voor mijn lippen, maar zeker ook voor vele andere dingen. Ik gebruik Vaseline sowieso dagelijks in de salon bij het verven van wimpers en wenkbrauwen (als bescherming voor de huid er omheen) Maar ook voor droge schrale plekjes bij Noah. En heel soms gebruik ik het met een beetje suiker als homemade lipscrub. 


Het fijne aan deze Limited Edition is dat hij een honing geur heeft. Vandaar natuurlijk ook de naam Queen Bee. Ingrediënten zijn : petrolatum, aroma, aplha-isomethyl lonone, benzyl alcohol, linalool. Heel simpel gehouden en werkt vooral beschermend en geeft het een glansje. Ik vind het jammer dat zie niet iets van honing in het product gedaan hebben zodat het ook lichtelijk naar honing proeft en de voordelen van honing heeft. Des al niet te min vind ik het nog steeds een leuke Limited Edition. 


Zoals je kunt zien geeft het een glans en lijkt dit erg mooi op de lippen. Verder blijft hij echt een beetje op de lippen en zorgt het er voor dat je lippen snel zacht aanvoelen en geen droge velletjes meer heeft. 


Ik vind de verpakking van de Queen Bee variant ook erg leuk en vind het echt bij het thema passen! Ik kom de winter wel door met deze variant. 

De Vaseline Queen Bee is nu verkrijgbaar bij Kruidvat. Adviesprijs: € 2,99 voor 20 g. Wacht niet te lang met kopen, want op=op.

Waar gebruik jij vaseline allemaal voor? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.