donderdag 15 januari 2015

Yankee Candle in Groningen


En dan zo ineens kom je er achter dat Yankee Candle al een tijd in Groningen verkocht wordt. Ik kwam er per toeval achter en moest natuurlijk direct even kijken. Yankee Candle wordt bij een leuk klein winkeltje , genaamd Lily & Rose , in de Folkingestraat verkocht. Ik ben er even heen geweest , heb een paar dingetjes meegenomen en wil jullie deze quick tip toch even geven. Ik weet dat Lily & Rose al een aantal jaar in de Folkingestraat zit, maar nooit geweten dat zij Yankee Candle verkopen. De Folkingestraat is denk ik het leukste straatje in Groningen en heeft allerlei leuke eigenzinnige winkeltjes en eetplekjes. Niks grote winkelketen, gewoon mensen die een winkel starten met dingen die ze leuk vinden! De Folkingestraat ligt tussen het station en de vismarkt in als je over de museumbrug loopt.  Lily & Rose zit helemaal aan de kant van de Vismarkt en dus lekker in het centrum. 


Ze hebben natuurlijk niet de volledige collectie , maar ze hebben zeker een prima assortiment om uit te kiezen. En na een klein beetje op het internet te hebben gesnuffeld zie ik dat ze in verhouding ook nog net iets goedkoper zijn dan de meeste winkels. Zo heb je de tarts voor €1,70 en de Large Jar voor €26. 

Wat ik wel jammer vind is dat ze de Halloween en Kerstcollectie niet in de uitverkoop hebben. Ik kocht een paar uit de kerstcollectie, en zag nog best wat dingen van Halloween liggen en die collecties heb ik al in de sale gezien. 


Deze zes Tarts nam ik mee. Heerlijke geuren voor in de brander thuis. De geur rechts onder, Garden Sweet Pea , is Geur van de maand en is tot en met 31 januari met 25% korting verkrijgbaar. 


Mijn brander was na 6 jaar wel klaar en daarom kocht ik deze brander bij de Xenos voor €1,- Hij was €1,99 , maar bij de kassa zei de vrouw dat er nog 50% korting af ging. Altijd leuk natuurlijk. 

Dit is overigens geen gesponsorde post en alle producten heb ik zelf gekocht! Ik ben gewoon enthousiast dat het ook in Groningen verkrijgbaar is!

Lily & Rose
Folkingestraat 7
9711 JS Groningen


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.