dinsdag 10 februari 2015

Catrice Absolute Rose Eyeshadow palette


Veel meiden waren erg benieuwd naar het nieuwe Catruce Absolute Rose eteshadow palette en ik moet bekennen dat ik hier ook wel erg benieuwd naar was. Ik schreef al eerder over een andere variant met matte tinten en die vond ik ook al erg mooi. Vandaag laat ik jullie deze nieuwe variant met wat meer neutrale rosé tinten. Kijk mee naar de swatches en een look! Ik vind het erg leuk dat Catrice elke keer een nieuwe variant uitbrengt en toch de look hetzelfde houdt. Het wordt echt een serie van palettes die mooi bij elkaar passen. De verpakking vind ik er goed uitzien. Het is een hard plastic palette met een zwarte onderkant en een doorzichtige deksel. Je ziet hierdoor de kleuren in het palette direct goed. 


Het palette ziet er weer erg mooi uit. De kleuren passen mooi bij elkaar en je kunt merken dat Catrice heel erg de toon legt met simpel, zacht en neutraal. Dit is niet alleen met dit palette, maar ook met andere producten. Ik denk dat de neutrale nude trend nu helemaal doorzet en nog meer gezien gaat worden. Het palette zelf heeft ook nog een naam gekregen, 010 Frankie Rose to Hollywood. Achter op de verpakking staat altijd hoe je de oogschaduw kunt gebruiken en wat verdere informatie! Zelf kijk ik hier nooit naar , maar vraag mij af of andere meiden dit wel doen. 


De kleuren op een rijtje van dichtbij. Wat ik jammer vind is dat er ineens een matte kleur tussen zit, want dit is altijd wat lastiger combineren met alleen maar shimmer kleurtjes. De applicator die erbij geleverd wordt gebruik ik nooit en daar kun je ook niet veel van verwachten, Voor nood kan hij zijn werk doen, maar ik ga toch voor mijn eigen kwasten.

Bij daglicht.

Met flits.

Ik vind de kleuren erg mooi. Ze zijn rustig en passen goed bij elkaar. De taupe kleur had van mij ook een shimmertje mogen hebben, maar voor de rest ziet het er goed uit. Wel moet ik zeggen dat ik het toch iets meer rosé had verwacht. 

De pigmentatie is goed en ze voelen erg fijn aan. Wel merk ik dat de donkerste kleur er echt anders uit ziet op de huid dan hoe hij in het palette oogt.


Palette gebruikt bij daglicht. Ik heb hierin bijna alle kleuren van het palette gebruikt. 


Hier zie je de look van dichtbij met flits. Ik heb hier meer producten van Catrice gebruikt, maar deze zie je in een later review! 


En de full face look! Ik vind het palette een mooie en warme uitstraling op de ogen geven en omdat de kleuren niet te donker zijn kun je er een hele mooie zachte romantische look mee creëren voor overdag , zonder het te heftig te maken. 

Met een oogschaduwbasis er onder blijft de oogschaduw ook de gehele dag goed zitten. 


Ik moet echt toegeven dat ook dit keer Catrice het weer gedaan heeft. Het is een mooi budget palette die erg fijn is voor dagelijks gebruik. Dit is een palette wat ik veel ga pakken op gewone werk dagen of dat ik mijn zoon naar school moet doen! 

Het palette is voor €4,99 verkrijgbaar in het normale schap van Catrice. De officiële release datum is 16 januari, maar ik hoor dat hij her en der al in het schap gekomen is. Heb dus nog even geduld als hij nog niet bij jou is, want hij komt en blijft ook een tijd! 

Q: Wat is vind jij van dit palette ? en de Look? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.