vrijdag 27 februari 2015

Catrice Nude Purism Palettes


Vanaf maart heeft Catrice weer een leuke Limited Edition genaamd Nude Purism. Een collectie met rustige en zachte tinten. Zachte nudetinten, gebroken wit, zand en roze gaan hand in hand. Elegant, all-over nude spelt een belangrijke rol in deze collectie.Daarnaast geeft het echt een beetje de 'no make-up' look, die nog steeds trendy is. In deze collectie zitten twee quattro oogschaduw palettes en deze laat ik vandaag aan jullie zien! 


De twee quattro palettes passen goed in het thema van deze lente. Ze zitten in de standaard quattro verpakkingen van Catrice. Deze verpakkingen vind ik altijd erg leuk er uit zien. Ze zijn helemaal gemaakt van doorzichtig plexiglas en hierdoor kun je direct erg goed de kleuren van het palette zien. Dit keer hebben ze op de verpakking 'Nude Purism' er op gezet zodat je wel direct kan zien dat het hier om een wat andere variant gaat. 


C01 Naked Brown 
Dit palette heeft wat zachte , bijna rosé achtige kleuren met daarbij een lichte babyblauwe kleur. Je kunt hier erg mooi en subtiel mee werken. De oogschaduw voelt erg prettig aan en kruimelt bijna niet! 


C02 Taupe-less
Ik ben echt fan van dit palette. Ik gebruik hem heel veel als ik even een snelle subtiele look wil maken. Zeker een aanrader voor in je dagelijkse make-up bakje. 


De palettes zijn erg prettig in gebruik en zijn makkelijk om mee te nemen. Voor onderweg zouden ze er nog een spiegeltje in kunnen doen, maar ik mis hem niet echt. En normaal zou ik meer pigmentatie willen , maar Catrice geeft al aan dat het hier om een zachte dekking gaat en dan vind ik het echt weer bij de Nude Purism collectie passen!

De palettes zijn vanaf maart verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en kosten €4,59 per stuk. 

Q: Voor welk palette zou jij gaan?

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.