maandag 9 februari 2015

DailySilSil 2015 - Week 6


Goedemorgen lieve meiden, het is weer maandag , dus weer tijd voor een nieuwe DailySilSil. Deze week moest ik direct weer in het werk ritme komen en stond mijn week voornamelijk in het teken van fietsbanden , duiven , en werken! Kijk mee naar mijn rare week! Mijn week begon met een erg kort nachtje, want ik zat nog een beetje in het Londen vakantie ritme (lees: Soms pas om 04.00 slapen) Ik kon zondag nacht dus niet in slaap komen en moet de volgende ochtend alweer vroeg opstaan omdat ik Noah naar school moest doen en direct weer aan het werk moest. Ik heb die nacht maar 3 uur geslapen, maar ik heb er gelukkig niet veel last van gehad.


Nadat ik Noah naar school heb gebracht ben ik gelijk boodschappen gaan doen. Na Londen had ik echt niks vers meer in huis , dus lekker even wat in huis gehaald!


Mijn opa en oma brachten Noah zondag weer terug en namen deze mooi bos tulpen mee. Ondertussen staat hij al een week en doet hij het nog steeds erg goed!


En daar is hij dan, mijn bis ass televisie. Noah heeft de hele tijd een big smile gehad bij het zien van de tv en heeft deze week wat extra tv/netflix gekeken omdat hij dat zoooooo graag wilde.... Mannen en hun tv ook altijd :S 

Maar wat een verschil tussen de oude en de nieuwe. Ik bewaar overigens de oude en geef hem dan op een gegeven moment aan Noah voor op zijn kamer. Welke leeftijd vinden jullie dat een kind een tv op zijn kamer mag? 


Nog maar net terug uit Londen, maar mijn trip naar Kopenhagen is al vandaag (maandag). Ik ben samen met Mattania op Persreis met Gosh naar Kopenhagen. Het leuke is dat wij elkaar al een paar jaar kennen (buiten onze blog om) want we hebben een gezamenlijk vriendin en zien elkaar dus geregeld als er een verjaardag of een girls night out is :D 


Het was de week van de lekke band. Mijn opa heeft mijn zondag uitgelegd en laten zien hoe je een band plakt. Helemaal blij dat het nu klaar was. Rij ik snel naar de winkel rijd ik door een rood stukje plastic heen , weer band leeg, deze keer mijn voorband. Ik dus vol goede moed plakken en is het me ook nog gelukt. Fiets ik een dag later met Noah en een vriendinnetje uit zijn klas naar huis, is het weer mis, weer achterband lek..... grrrrrrrr.....


 Nou mensen , in 3 dagen tijd zijn mijn banden dus totaal 3x geplakt. Maar I did it! Ik voelde me top. Ik vind dat ik de single-power-mom-2015 medaille wel verdient heb! Whoop whoop I did it!


Deze lagen al een tijdje op mijn kast te wachten om getest te worden. Nu ben ik er aan begonnen, want op mijn hand voelden de producten al erg fijn aan. 


DA heeft nu een vernieuwde zoetwaren assortiment met veel oud Hollands lekkers! En voor Valentijnsdag komen ze met nieuwe nagellakkeurtjes en lipgloss! 


Perfect winter weer. Koud , maar strakblauw en een lekker zonnetje! Doe mij maar elke winterdag zo'n dag.


Hoe is het mogelijk. soms dan krul ik mijn haar, doe ik veel moeite,  en is het er na 2 uur uit. En nu deed ik het even snel snel omdat ik er zin in had en zit het verdorie gewoon 3 dagen er in. Hoe dan dacht ik! Hoe ik het hier opgestoken heb weet ik ook niet. Onbewust deed ik een haarklipje er in en voilá, het zat zo!


Woensdag was een drukke maar gezellige dag. In de ochtend klanten, in de middag het buurmeisje over de vloer, daarna zwemles, daarna bleef het buurmeisje ook bij ons eten en keken ze daarna nog even samen tv. Zij zit helemaal te glunderen bij My Little Pony en hij zit er een beetje stoer bij, maar ondertussen vind hij het ook wel een beetje leuk!


Hè bah! Als je jonge kinderen hebt die je op de fiets naar school moet doen dan wil je geen sneeuw! Gelukkig brengt mijn broertje ons even 


Ik had nog een Engelse Pie uit Londen in de koelkast en ie heb ik als lunch gegeten. Deze was met champignons en kip. 


Het is weer zo ver. Het pakket der pakketten van de budget afdeling is weer binnen gekomen. De nieuwe producten van het assortimentswisseling van Essence en Catrice. Ik ben er dit weekend lekker mee bezig geweest!


Het verhaal met de lekke banden kreeg nog een staartje, want mijn broertjes fietsband was lek gestoken op de Grote Markt. Die luilak heeft hem naar de fietsenmaker gebracht. Aangezien hij samen met mij met de auto Noah weer van school ging halen , en dat hij  even met ons naar mijn dokter reed voor de prikpil wilde hij naar huis. 

Toen ik voorstelde dat we even samen met de auto boodschappen gingen doen zeurde hij over geen tijd want hij moest zijn fiets nog halen en dan met de bus daarheen en blablabla... (mannen gezeur) Stelde ik voor dat we de boodschappen deden, dat hij mij bij de fietsenmaker afzette en dat hij naar huis ging en ik met zijn fiets naar huis fietste..... Dus laten we hopen dat onze fietsen nu een tijdje heel blijven!


Ik ging daarna even iets makkelijks en snel koken. Ik kreeg erg veel leuke reacties op mijn koekenpannen, want iedereen vond ze erg gaaf. Ik weet alleen helaas het merk niet meer. Ik heb ze ooit via een soort groupon actie gekocht. 


Donderdag Wie is de Mol tijd , en mijn mol Marlijn zit er nog steeds in, ook al vind ik Chris ook wel erg verdacht. 


Oh oh... duiven papa en duiven mama willen nest bouwen. Uiteindelijk met pijn in mijn hart heb ik het weggehaald, want had na 1 dag al elke keer 5 duiven op mijn balkon die steeds brutaler werden. (lees: Gewoon niet meer wegvliegen als je het balkon op gaat) Hele balkon al onder de poep en ik las dat het echt een plaag kan worden.  Nu zijn ze gelukkig weg. 


Vrijdag had ik een erg lange dag. Ik had van 09.30 tot en met 19.30 klanten en ben daarna nog even snel naar de winkel gefietst om wat lekkere dingen op te halen en eten voor het weekend, want het weekend ben ik helemaal vrij en ga ik relaxt doen en weet ik niet of ik zin heb om het huis uit te gaan! Dus nu heb ik heerlijk genoten van een weekend alleen! (met af en toe mijn broertje die binnen kwam lopen) 


Holy knetters, dat is naar wakker worden. Kan uitslapen en dus geen wekker! Gaat er ineens een alarm bij me af! Schrok me dood! Dank je politie en overheid, maar ik wilde graag uitslapen! 
Mijn broertje ging toen net met de auto naar werk en kon hem dus nog even waarschuwen. Hij had net mazzel , want hij heeft rustig aan gedaan, en 5 min nadat hij op werk was , werd de snelweg naar zijn werk tijdelijk afgesloten!  


Ik was zo onwijs benieuwd naar dit boek en zaterdag kreeg ik hem binnen. Deze neem ik mooi mee het vliegtuig in! 


Zaterdag en zondag was ik met de make-up van Essence en Catrice aan het spelen en maakte ik een mooie geslaagde look. Ik heb er even een filter overheen gegooid, want wil het 'eindresultaat' nog niet helemaal verklappen. Morgen komt er een artikel over online!


Wat doe je om 02.00 's nachts net voor het slapen gaan? Inderdaad... Bovenlip harsen :D 


Zondag maakte mijn broertje en zijn vriendin poffertjes thuis. Ze proefden niet echt zoals op de markt, maar lekker waren ze zeker! 


De nieuwe Catrice gel systeem testen. Ik ben benieuwd of het wat is! Ik hou jullie op de hoogte. 

Dat was het weer voor deze week. Aankomende week heb ik een erg leuke week en ben ik maandag en dinsdag eerst in Kopenhagen en heb ik donderdag een sushi-date met Emmely en vrijdag zie ik mijn mannetje Noah weer!

Q: Hoe was jullie week? Welke foto spreekt jou het meest aan? 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.