maandag 16 februari 2015

DailySilSil 2015 - week 7


Goedemorgen, het is weer maandag en dag betekend weer een volle DailySilSil. Begin van de week zat ik in Kopenhagen, de rest van de week werkte ik en had ik een gezellige sushilunch met vriendin Emmely en dit weekend vierde we een verjaardag en hadden Noah en ik dikke lol.
Maandag begon met het inpakken en klaarmaken van mijn koffer. Ik had in verhouding zoveel minder mee dan toen ik naar Londen of Parijs ging, maar dit was maar voor 1 nacht en die andere twee echt voor een week!


Off we go to Copenhagen! We vlogen vanaf schiphol en vlogen op de heenweg met Normwegian. 


Ik moet eerlijk bekennen dat dit voor een short flight echt het beste vliegtuig was waar ik ooit mee gevlogen heb. Onwijs veel beenruimte , alles in luxe en gewoon Wifi aan boord. Ik vond het helemaal top! 


Mooi uitzicht vanuit het vliegtuig. We vlogen precies tijdens zonsondergang, en dat leek echt onwijs mooi, zeker omdat je boven de wolken vliegt. 


De reis ging onwijs snel en we kwamen zelfs 15 minuten eerder aan dan gepland! 


Mijn hotelkamer in het First twentyseven hotel was helemaal tip top! Alles was naar wens en ondanks mijn enkel heb ik lekker geslapen.


Na even op de hotel kamer te zitten om bij te komen van de reis. Daarna zijn we uit eten geweest bij een eetcafé in Kopenhagen genaamd Norden. Ik nam een grote cola light , maar Mattania bestelde deze limonade die er erg tof oogde.


Na het eten liepen we terug en besloot in in bad te gaan met een heerlijke Lush Bruisbal. Deze had ik van huis meegenomen aangezien ik geen bad thuis heb. 


Deze foto plaatste Gosh op haar facebook! Erg gezellig hebben we het gehad. 


Ja ik ging dus flink op mijn snuit op centraal station in Groningen. 's avonds op de hotelkamer trok ik pas mijn sokken uit en zag ik hoe dik mijn enkel was. Links zie je mijn normale voet en rechts zie je er gewoon een dik ei op zitten.  Gelukkig zijn we nu bijna een week verder en heb ik gelukkig geen pijn meer. Ik voel het wel, maar geen pijn!


Hotelontbijtjes zijn 'the best!'


De gave grote nagellakken die in de hal van het Gosh Hoofdkantoor staan. 


 Hier zie je de machines waar de mascara's en eyeliners gemaakt worden. Ik vind dit soort dingen altijd erg gaaf om te zien. 


We kregen een make-over van de make-up artist van Gosh. Het was er erg gezellig en hebben veel met de mensen van Gosh gekletst en alles gehoord over het ontstaan van Gosh en haar ontwikkelingen. 


Op woensdag moest ik gewoon direct weer aan het werk en zette ik deze mooie set.


Labello stuurde dit leuke kaartje met lip butter! Altijd leuk natuurlijk! 


Donderdag ging ik even gezellig tussen mijn klanten door sushi lunchen met Emmely. Was alweer een maand geleden he :D 


De foto  is aardig wazig, maar op de vismarkt kwam zagen we een outlet boekenwinkel met alle boeken voor maar €2! Ik heb uiteindelijk een boek voor Noah meegenomen en een boek voor iemand om cadeau te doen! 


De Flying Tiger is open en we wilden er graag even een kijkje nemen. Ik ben in het buitenland al bij een paar geweest, dus hoe zou het in Groningen zijn. Ik moet zeggen dat het er onwijs druk was (op een donderdagmiddag ) en het is kleiner dan ik gewend ben, Maarrrrrr de spulletjes zijn altijd leuk. Oh en wat ons opviel is dat het personeel die dag echt mega chagrijnig was en er geen lachje af kon komen. Jammer vond ik dat, zeker in zo'n vrolijke winkel. 


De dingen die ik meenam van Flying tiger! Ik herken mijn zwarte effen koffer niet zo snel omdat veel mensen zo'n koffer hebben en door de band en label goed herkenbaar wordt. En deze ziplockbags vond ik erg leuk! 


Donderdag avond is standaard Wie is de Mol avond! Het wordt steeds spannender! 


Noah wilde de lip butter van labello ook wel even proberen! 


Thanx Yves Rocher. 


Ik heb geen vent meer nodig, want heb nog nooit zoveel valentijnspost gehad sinds ik vrijgezel ben. Make-up is all you need!  Super lief dames van mvpr! Zoet sappig roze Essence lak en lipstick, met een mooi kaartje en chocolaatjes! Like it à lot


Ik ben afgelopen vrijdag en zaterdag bezig geweest met het uitzoeken van de review kasten en heb ze even weer helemaal opgeruimd. Ook heb ik een groot aantal van de persberichten weg gedaan en nu zit ik nog met een hele stapel cd-roms die ik nog zomaar wil weg gooien. Ik heb al een paar leuke ideeën via instagram ontvangen , maar als jullie nog leuke dingen ermee weten te doen dan hoor ik dat graag. 


In Kopenhagen zijn we zo verwend door Gosh! Zoveel mooie en leuke producten en helaas komt een groot gedeelte niet eens naar Nederland. 


Hoe ziet ultieme lol er bij Noah uit! Hij heeft handen te kort dus wordt zijn mond gebruikt voor het maken van de tent! En hij heeft het zo warm dat hij maar een gym hemd heeft aangetrokken.


Echt waar Chapeau Cindy Crawford! Wat een geweldige stap in de modewereld! Helemaal photoshoploos in een magazine! Ze ziet er nog steeds prachtig uit en ik ze, zeker vaker doen! 


Mijn sleutel naar het event. Onwijs leuke persoonlijke uitnodiging. 


Verdorie H&M keek ik zaterdagmorgen op de site, zie ik dit zwarte Spider-Man pak die Noah al maanden wil op voorraad is! Zeg ik tegen Noah, laten we gaan kijken of de winkel hem ook heeft, nee zijn maat is alleen online. Wil ik hem die middag bestellen , weer uitverkocht! Weten mensen of het bijgevuld wordt en wanneer dit dan is??? 


Zondag vierde mijn opa zijn verjaardag en is hij 69 geworden. Gezellig op visite met ouderwets lekkere hapjes. Ik hou er van! En Jeps, ook mijn opa en oma zijn nog jong, want die hebben ook jong kinderen gekregen! 


Mijn ouders wilden nog wel even naar het casino en mijn broertje begon direct dat hij geen zin had. Dus vroeg ik hem of hij het goed vond als ik even mee ging. Noah lag toch al op bed te slapen en J.J. is toch thuis met zijn vriendin. Helaas heb ik €5 verloren, maar het was weer gezellig met mijn ouders!

Dat was het voor deze week!

Q: Hoe was jullie week? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.