maandag 23 februari 2015

DailySilSil 2015 - week 8


Goedemorgen op deze maandag morgen. Deze week heb ik een wisselende week gehad. Max Factor is bij mij langs geweest voor de Marilyn Monroe make-over. Had ik de standaard mama dingen en ben ik ondertussen veel aan het werk geweest. Kijk mee naar mijn gevarieerde week!


Mijn week begon weer met een vervolg op mijn fietsbanden verhaal. Mijn achterband was in het weekend weer lek gegaan. en na de derde keer vond ik het wel tijd voor nieuwe binnen en buitenbanden. Dus heb ik mijn fiets naar de stad gebracht en heb ik de bus weer terug naar huis genomen. 


Ik moet zeggen dat de meeste fietsenmakers in de stad erg prijzig zijn (bij mij in de buurt betaalde je voor alleen een binnenband alleen al €45 voor voor en achter) maar op het zuiderdiep in Groningen (krap bij Cash heet het) zit een fietsenmaker die echt spotgoedkoop is. Ik heb nu nieuwe voor en achter binnen- en buitenbanden voor €50. Echt vanaf nu ga ik altijd naar deze mensen, want mijn fiets was 3 uur later ook alweer klaar om opgehaald te worden. 


Omdat ik die middag mijn fiets op moest halen wilde ik nu na maanden er langs gefietst te zijn er nu wel eens wat proberen, dus ben ik naar Courtney's Kitchen gegaan. Een super leuk tentje in de Nieuwe Ebbingestraat. Ze hebben hier echt een de American Style sweets! Love it!


Alleen al dit bord is een feestje! 


Ik moest me echt inhouden om niet van alles wat mee te nemen, maar kon het niet laten om toch met een tasje vol richting huis te gaan! Als je in Groningen bent, zeker even een kijkje nemen. 


Ook fietste ik nog even naar de Amazing Oriental. Hier haalde ik nieuwe stoommandjes, die van mij waren vorige keer wat stuk gegaan en nam ik weer een lekker lading din sum mee! Oh en na het afrekenen moest ik even een Lemper mee nemen. Zo lekker!


Love this Quote! Ik merk dat er altijd dat er zoveel meiden jaloers en minachtend kunnen doen. Ik vind dat echt één van de slechtste eigenschappen! Wees blij voor een ander en laat haar dat weten! 


Ik breng Noah elke ochtend op de fiets naar school. Hij fietst altijd zelf! Volgende week krijgt hij een nieuwe fiets van mij en mijn ex omdat deze echt al klein aan het worden is. 


Dinsdag kwamen de dames van Max Factor langs, dus maakte ik het huis even schoon en zette ik wat lekkere koeken klaar. 


Huis weer lekker schoon en opgeruimd. 


Deze heerlijk geur van Yankee Candle deed ik in mijn geurbrander!


Marie Sophie met een koffer vol met de hele Max Factor collectie! 


Samen met Marie Sohpie toen de look helemaal klaar was. Marie Sophie is de Nederlandse visagist voor Max Factor en doet ook de make-up van vele bn'ers. 


De ochtend en middag was erg gezellig en ik moet zeggen dat de tijd voorbij vloog. Het resultaat van de dag kun je hier zien --> KLIK HIER


Ik moest Noah weer van school halen , dus haalde het opgestoken bob kapsel er even weer uit, want vond het anders iets te heftig voor het ophalen van je kind van school. Maar door het vele touperen en haarlak had ik echt een mega kapsel!


Ik wilde die avond net op bed gaan , Komt Noah huilend bij mij met groeipijntjes. Heel vervelend voor hem, dus even lekker geknuffeld en na 10 minuten weer op bed gelegd en zelf snel in bed gekropen. 


Woensdag was het weer tijd voor zwemles! Het gaat echt al super met Noah! Zo leuk om te zien!


Was ik afgelopen week zo teleurgesteld dat het zwarte spiderman pak voor Noah er niet meer was in zijn maat, heb ik mega mazzel gehad, want er was ineens weer 1 in de webshop. Nadat ik hem besteld had was hij alweer uitverkocht, dus heb echt mazzel gehad. 


Deze super leuke deur mat kocht ik een paar maand geleden bij sostrene grene. Helaas wisselen zij om de paar weken van collectie, maar ik durfde hem niet eerder buiten te leggen.. Nu vond ik de tijd rijp en ben krijg ik er super veel leuke reacties op!


Jeps mijn mol zit er nog steeds in. Ik ga geen Spoiler alert doen, want misschien heeft nog niet iedereen de aflevering gekeken, maar op instagram zeg ik wie mijn mol is :D 


Noah had al een tijdje een te kleine fiets. Dus besloten R en ik een nieuwe voor hem te kopen. Noah was er super blij mee en kan nu weer een tijdje vooruit. 


Ik heb mezelf afgelopen week even een paar lekkere behandelingen/massages cadeau gedaan. Gewoon omdat ik dat wel verdiende vond ik zelf.


 Leuke weer overlevings-pakket. Er zat ook een Aussie stormparaplu in. Hier ben ik erg benieuwd naar, want hoor er veel goeds over. 


Nivea komt aankomende maanden met zoveel leuke nieuwtjes! Dat wordt veel testen :D 


Bij de Action spotte ik deze leuke kunstwimpers van Bourjois. Deze heb ik al eens geprobeerd en zijn erg fijn. In Londen zag ik ze laatst nog voor omgerekend €7/€8 . Deze waren nu €1,50 per stuk. 


Ik heb net deze super stoere pointer jas voor Noah gekocht! Hij is nog te groot dus moet nog jaartje wachten, maar zag hem voor de kerst al hangen maar vond hem na een afprijzing nog best prijzig... Nu kon ik de jas niet uit mijn hoofd krijgen, dus ben weer terug gegaan! Hij was nu nog eens afgeprijsd! Helemaal een mazzeltje! En Noah volgend jaar een mooie stoere jas! 


De nieuwe mascara trend? Moet er nog even aan wennen! L'oréal 


Nieuwe geur van Bruno Banani . Ik heb hem gisteren even geprobeerd en ik moet zeggen dat ik hem tot nu toe erg lekker vind ruiken!


Zaterdag had ik de hele tijd hoofdpijn. Niet heel erg, maar wel aanwezig. En de twee paracetamol die ik genomen heb , hebben ook niet geholpen.   


Sinds gisteren ben ik de Essence gel mail polish aan het testen met de base- en topcoat! Dit is met de kleur 25 prince charming! Tot nu toe ben ik enthousiast! Keep you updated! 


Zondag avond was er wat gedoe voor het huis en ik wil er verder niet zoveel over kwijt, maar ik was echt woest en heb daarom de heel zondagavond series gekeken en homemade sushi gegeten. 

Q: Hoe was jou week? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.