woensdag 11 februari 2015

Essence Multi Review Lips *NEW* : XXXL Nude Lipgloss & Longlasting Lipstick Nude


Essence zet de Nude trend goed door en komt met een groot aantal nude producten. Zo ook een zestal nieuwe XXXL nude lipglosses en een vijftal Longlasting lipstick nudes. Velen van jullie waren hier erg benieuwd naar , dus ben ik ze gelijk voor jullie gaan testen en swatchen. Kijk mee naar vier nude kleuren voor op je lippen. Essence heeft al de XXXL Shine Lipgloss, en voegen daar nu zes aparte Nude varianten bij. Ik moet zeggen dat ik de XXXL lipgloss van Essence altijd erg fijn vind, want ze plakken totaal niet en voelen gewoon lekker zacht aan op de lippen. Daarom was ik ook zo benieuwd naar deze Nude varianten die wat rustiger en neutraler zijn. 

Ik ben helaas vergeten om de applicator op de foto te zetten, maar deze is net zoals zijn voorgangers en vrij standaard in gebruik en tijdens het aanbrengen. 


De Essence Longlasting Lipsticks hebben vele harten gestolen. Deze budget lipstick kwam 1,5 jaar geleden in het schap en sindsdien is volgens mij iedereen enthousiast over deze lipsticks, zeker voor een budgetmerk. Nu voegt Essence een Nude lijn er aan toe met totaal vijf neutrale tinten die helemaal bij nu passen.

Ik vind de verpakkingen van de lipsticks erg mooi. Ze hebben dit keer niet voor zwart gekozen, maar de kleur van de lipstick! Valt goed op en is hierdoor ook direct goed herkenbaar. 


Links zie je de twee lipsticks, Zoals je ziet lekker romig , en zacht van structuur. Verver hebben ze wat glans en hebben ze een zachte uitstraling qua kleur.  Rechts zie je de twee lipgloss. Allebei licht van kleur, maar hebben tocht een tint er in zitten. Daarnaast hebben ze een mooie glans en voelen ze erg zacht en glad aan.


Essence Longlasting Lipstick Nude : 01 Wearing only a Smile 
Ik weet niet wat er gebeurt is bij het hoofdkantoor van Essence, maar ik kan me niet voorstellen dat iemand deze kleur mooi staat. Met mijn blonde haren en mijn gouden oorbellen voelde ik met net in een aflevering van My Big Fat Gypsy Wedding zitten. Echt een dikke No no voor mij. Ik hoor dan ook graag als iemand deze kleur wel staat! 


Essence Longlasting Lipstick Nude : 03 Come Naturally 
Gelukkig is deze variant een stuk mooier en vind ik hem juist wat hebben. Het is echt een nude tint die op mijn lippen een klein beetje naar het paarse neigt. Erg mooi!


Essence XXXL Nude Lipgloss : 01 Shy Beauty
Een standaard lichte melkachtige lipgloss. Van dichtbij lijkt hij raarder, maar full face vind ik het een erg mooi kleurtje. Zeker ook erg mooi om over een lipstick te doen. 


Essence XXXL Nude Lipgloss : 03 Taste the Sweets
Een mooi rustig lipgloss kleurtje die een klein beetje een roze/oranje gloed geeft. Heel subtiel en perfect als je net wat kleur, maar vooral glans aan je lippen wil geven. 


De nieuwe lipproducten vind ik erg fijn in gebruik. De lichte lipkleur van de lipsticks is echt een misser, maar voor de rest ben ik tevreden. De producten moeten gedurende de dag wel geregeld bijgewerkt worden, maar heel storend vind ik dat niet. 

De XXXL nude lipgloss kost €1,99 per stuk en de Longlasting lipstick nude kost €2,39 per stuk. De producten zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister en zullen in het vaste schap komen! 

Q: Ken/ben jij iemand die die lichte lipkleur wel staat? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.