dinsdag 24 februari 2015

Essence - Pastel Ombre Top Coat


Vorige jaar kwam Essence met een Ombré top coat die elke nagellak om zou toveren in een ombre nagellak. Helaas werkte dat niet zo goed en heb ik daar nooit een review over geschreven omdat ik het gewoon niet interessant genoeg vond. Nu is Essence met een nieuwe Ombré variant gekomen die vooral geschikt is voor pastel nagellak. Hij tovert je nagellak naar een paar tinten lichter. Ik laat vandaag het effect zien. Ik kreeg deze pastel ombré top coat samen met de satin matt top coat. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de satin matt nog niet geprobeerd heb en deze leuke pastel ombré zo snel mogelijk wilde delen omdat het echt een leuk effect geeft. Als jullie interesse hebben review ik de satin matt ook nog.


Hier heb ik eerste twee laagjes pastelkleurige nagella aangebracht. Daarna heb ik de pastel ombré top coat opgebouwd. Zo zie je op mijn ringvinger één laagje top coat , op mijn middelvinger twee laagjes top coat en op mijn wijsvinger drie laagjes top coat. 

De top coat werkt erg gemakkelijk en doet het , zoals je kunt zien , erg goed. Ik moet wel zeggen dan niet elke kleur nagellak zo'n mooi effect geeft. Zo was groen wat minder succesvol, maar ben ik nog steeds erg enthousiast over deze pastel ombré top coat. Je kunt je pastelkleurige nagellak hier leuk mee op pimpen zonder vier of vijf verschillende kleuren aan te moeten schaffen. 

Je moet wel even goed wachten tot de lak goed droog is , want de wijsvinger met totaal 5 lagen nagellak had wel even wat droogtijd nodig! 


Ik vind het een leuke trend en ik moet zeggen dat Essence goed haar best gedaan heeft! Het is leuk voor het voorjaar en zeker voor een prijs van €1,99 tover je zo een aantal leuke pasteltinten om in een ombré nagellak. 

De nagellak is verkrijgbaar bij Kruidvat en valt onder het 'nail art' schap. En zoals ik al eerder vertelde, de lak kost €1,99 en kan gebruikt worden met elke pastelkleurige lak. 

Q: Wat vind jij van het effect? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.