vrijdag 13 februari 2015

Gezocht: Gastblogger


May I have your attention please ! Ik ben misschien wel op zoek naar jou! Ik ben op zoek naar een gastblogger die wekelijks een artikel voor Sillysilsil.com wil schrijven. In de loop der jaren heb ik het steeds drukker gekregen en ik merk dat ik nu wel wat extra hulp kan gebruiken. Is jou interesse gewekt? Lees dan snel verder! 

Ik merk dat het combineren van sommige dingen soms lastig wordt. Zo heb ik al bijna 6 jaar Sillysilsil , heb ik mijn eigen beautysalon en run ik een huishouden als single mom! Allemaal hartstikke leuk en dit wil ik zeker ook nog blijven doen, maar een beetje hulp zou zeker welkom zijn.

Daarom lijkt het mij weer erg leuk om versterking te krijgen van een leuke gezellige dame, maar wat verwacht ik van jou. 

 • Ik zoek een dame tussen de 18 en 35 jaar met interesse voor beauty en/of lifestyle/food
 • Je schrijft goed Nederlands  
 • Je bent gepassioneerd in een hobby en wil dit graag met anderen delen. Dit kan van alles zijn zoals: beauty, lifestyle , reizen , diy , voedsel , koken , sporten , fotografie , gezondheid eigenlijk alle
 • Je vindt het niet erg om regelmatig een pakket te ontvangen met producten. 
 • Je bent in het bezit van een SLR of systeem camera en weet hoe je er mooie foto's mee moet maken
 • Minimaal 1x per week een compleet artikel met tekst en foto’s van goede kwaliteit.
 • Je vindt het leuk om tijd en aandacht te besteden aan het artikel en de foto’s.
 • Je bent bereid om af en toe een (mid)dag vrij te houden om langs te komen op kantoor om samen artikelen te bedenken en uit te werken.
 • Je kunt regelmatig naar een persevent in Amsterdam en/of omstreken. En dit zal al op korte termijn gebeuren.

 • Mail vóór 22 februari  een voorbeeld artikel naar info@sillysilsil.com met als onderwerp Gastblogger. (Onderwerp van het artikel mag je zelf kiezen. Het moet een nieuw artikel zijn en geen links naar je eigen blog en graag met tekst en (bewerkte) foto's.)
 • Stuur een korte motivatie en vertel iets over jezelf. (Hobby’s, studie, woonplaats, etc.) Ik zou het leuk vinden als je een foto meestuurt.

Zie jij het zitten om wekelijks een bijdrage te leveren aan Sillysilsil.com , laat mij zien wat je kunt en wees creatief! Ik zal na 22 februari bekendmaken wie het zal worden. 
Bron foto

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.