woensdag 25 februari 2015

Gosh 9 Shades Palettes


Gosh heeft sinds vorig jaar hun schap moeten verkleinen en heeft hierdoor minder plaats voor mooie nieuwe producten. Toen ik twee weken geleden op het hoofdkantoor van Gosh was, werden wij geïnformeerd over een aantal producten die net nieuw bij Gosh zijn gekomen. Hierbij horen deze drie prachtige palettes die elk een stad als thema hebben. Ik had ze al in Londen in het schap gezien en spijt dat ik ze niet gekocht had, met de hoop dat ze naar Nederland zouden komen. Helaas is dit niet het geval en zullen deze mooie palettes niet naar Nederland komen. Toch wil ik jullie met deze palettes kennis laten maken, want veel meiden gaan van het zomer op vakantie en in het buitenland is hij goed verkrijgbaar! Kijk mee naar de swatches van deze drie beauties. De palettes zitten in mooie verpakkingen die direct een mooie sfeer geven van het palette. Elke verpakking heeft een paar mooie intense ogen en een skyline. De kleuren van de palettes zijn geïnspireerd op de steden. Zo heb je New York , LA en Las Vegas. 


De kleuren zelf zitten in een mooie zwarte doos van Gosh zoals de andere producten er ook uit zien. Ik krijg wel eens te horen dat Gosh soms op de verpakkingen van MAC lijken, maar wisten jullie dat Gosh al langer bestaat dan MAC, en Gosh deze sfeer van verpakkingen al vanaf het begin heeft,.... but who inspires who.


Het New York palette heeft vooral bruine en paars tinten. Deze kleuren vind ik ook erg goed bij de stad New York horen. Voor mij is dit echt een perfecte palette voor onderweg, alleen mis ik een echt donkere kleur. Verder zijn bruin- en paars tinten altijd erg mooi bij elkaar. 

De kleuren hebben geen namen, maar de bovenste rij heeft wat zachte meer roze tinten. De middelste rij is echt voor de paars tinten en de onderste rij heeft de taupe en bruin tinten. 


De swatches zijn van links naar recht en van boven naar beneden. Ik moet zeggen dat de oogschaduws erg zacht aanvoelen, maar tegelijkertijd ook wat droog. Wel geven ze een mooie zachte pigmentatie af en kruimelen de kleuren niet. 


Dit LA palette is vooral op paars, blauw en groen  gericht. negen kleuren waar je zeker drie mooie verschillende looks mee kunt maken. Met dit palette kun je elke dag een compleet andere look maken. 


Swatches zijn weer van links naar rechts en van boven naar beneden. Eigenlijk zijn de kleuren qua gevoel en pigmentatie hetzelfde als het NEw York palette, echter heeft deze één blauwe kleur die iets minder gepigmenteerd is. Verder is het een mooi palette met voornamelijk wat verschillende looks en zijn niet alle kleuren goed met elkaar te combineren al vind ik ze wel goed bij elkaar passen. 


Het laatste palette is het Vegas palette en als ik aan Vegas denk, dan denk ik gelijk ook aan kleuren, dus dit palette past er weer perfect bij. Het is een gewaagd palette met leuke sprekende kleuren. 


De swatches zijn weer van links naar rechts en van boven naar beneden. Hoewel de kleuren niet gemakkelijk te combineren zijn, vind ik het wel een  palette die aan te raden is. Zeker als je van een neutrale look houdt die je regelmatig wil op pimpen met een vrolijke pakkende kleur. De swatches zijn prima. Sommige kleuren zien er op de foto een beetje vaal er uit, maar zien er op het oog er best sprekend uit. 

Mattania had in Kopenhagen een look gekregen met de gele en oranje kleur en het stond haar geweldig! Bij mij staan de kleuren echt als knallend op de ogen, en bij haar leken ze erg mooi en subtiel, dus zeker goed geschikt voor iets getinte huidjes!


Deze ooglook maakte ik even snel in een paar minuten voordat ik Noah naar school bracht met het New York palette. Beetje anders dan wat ik  vaak doe, dus lekker intens en sprekend zonder dat het te donker wordt. 


De palettes zijn fijn in gebruik en mocht je in het buitenland Gosh tegenkomen, dan zou ik deze palettes zeker eens proberen! Kijk hier voor locaties in andere landen. 

Het palette kost in Engeland bij de Superdrug 9,99 pond. Dit is omgerekend ongeveer €13,50

Q: Wat vind jij er van dat Gosh dit niet in Nederland heeft? (dit ligt overigens niet aan Gosh, maar aan Kruidvat. Zij hebben bepaald dat Gosh bij vele winkels vervangen is) 

Edit: Er is vernomen dat ze wel in de webshop van het Kruidvat verkrijgbaar zijn. Deze week heeft Kruidvat en Gosh de actie dat alles van Gosh 2 voor €12 is, dus sla je slag en koop ze nu je ze nog kopen kan! 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.