zaterdag 21 februari 2015

MAC Mineralize eye shadow quad - A Glimmer of Gold


Sinds vorig jaar is MAC met een aantal mooie Mineralize producten gekomen. Zo ook met een de mooie mineralize eye shadow quads. MAC heeft totaal 6 voorgevulde paletten met elke vier kleur combinaties. Ik heb dit mooie A Glimmer of Gold palette ontvangen die ik vandaag graag wil laten zien door middel van swatches en een look. Sinds vorig jaar heeft MAC haar verpakkingen ook aangepast. Ze zitten in een mooie zwarte ronde  stevige verpakking. Van de buitenkant kun je helaas niet de kleuren zien, maar je ziet wel direct dat er een goede spiegel in zit, daardoor is dit wel direct een palette die gemakkelijk mee kan nemen. 

Je kunt de paletten ook opstapelen, dus mocht je er een MAC collectie van maken, dan passen ze mooi op elkaar. 


Het gaat hier om oogschaduws met 77 mineralen die een zijdezachte dekking moeten geven. Door de mineralen voelen ze best hard aan, maar zijn ze op het oog wel zacht. Ook merk ik dat ze best kruimelen als ik er met een kwast doorheen ga. 


Het palette heeft een licht gouden kleur, een warm gouden kleur , een warme koperen kleur en als laatst een grijsbruine kleur. 

De pigmentatie is niet heel sterk, maar hij is wel mooi op te bouwen, dus je kunt hem als glansje aanbrengen, maar ook opbouwen tot een wat intensere look. 

Bij daglicht

Met flits 


Ik moet zeggen dat ik de kleuren erg mooi vind en er ook een prima look mee kan maken, echter vind ik de tinten net niet helemaal bij elkaar passen. De koperen kleur valt net buiten de andere tinten. Ik vind de rest van de palette wel helemaal top! en gebruik ze dan ook geregeld. 

Het mineralize palette is verkrijgbaar bij alle MAC verkooppunten, de Bijenkorf en Online voor €43,- 

Q: Gebruik jij wel eens minerale oogschaduw? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.