donderdag 5 februari 2015

Max Factor Colour Intensifying Balm


Tijdens deze periode van het jaar draag ik wat minder lipsticks en veel meer lip balms en verzorgende producten voor de lippen. Dit komt voornamelijk doordat het weer mijn lippen snel droog laat worden. En zoals jullie weten hou ik van een kleurtje op mijn lippen. Daarom ben ik nu heel blij met de komst van deze Colour Intensifying Balms. 


 
De lipbalms zitten in leuke gouden verpakkingen met een doorzichtige dop waardoor je wel de kleur van de balm kan zien. Helaas oogt het wat goedkoop, hier hadden ze best wat meer moeite op mogen doen naar mijn mening. 

In zonlicht. 
 05 Sumptuous Candy, 10 Charming Coral, 15 Posh Poppy, 20 Luscious Red en 25 Voluptuous Red

met flits. 
05 Sumptuous Candy, 10 Charming Coral, 15 Posh Poppy, 20 Luscious Red en 25 Voluptuous Red

De collectie bestaat uit vijf kleuren die er allemaal lekker vrolijk en fris uitzien. Het doet me al echt een beetje aan de lente denken.  De naam 25 Voluptuous red vind ik niet bij de kleur passen, want ik kan er geen rood in vinden , maar de kleuren zijn wel erg leuk! 

De swatches die je in dit artikel ziet bestaat uit ongeveer 4/5 laagjes. Bij 1 of 2 laagjes geeft het alleen een subtiel kleurtje. Wat ik erg fijn vind is dat je ze zo goed kunt opbouwen en dat je zelf kunt bepalen hoe intens je ze wilt hebben zonder dat je het er te dik bovenop je lippen legt. 


05 Sumptuous Candy is echt een kleur waar ik van hou. Lekker fris kleurtje voor overdag die niet te opvallend is!


10 Charming Coral is een lief en zacht roze kleur die een tint van oranje er in heeft zitten. Het is een erg goed en draagbaar kleurtje. 15 Posh Poppy is de trend kleur van 2015. In Londen zag ik overal oranje. In kleding en make-up. Ik denk dat het in Nederland altijd een wat lastigere kleur blijft in verband met het 'Holland' gehalte.


20 Luscious Red valt op de lippen iets minder rood uit, maar een mooie kleur is het zeker. 


25 Voluptuous Red is dus , zoals ik al eerder meldde, totaal geen rood. Echter vind ik het wel een erg mooi roze kleur. 

Ik ben erg enthousiast over deze fijne Colour Intensifying Balms. Ze voelen erg prettig en zacht aan, hebben mooi opbouwbare kleur en zitten echt top! Je kunt ze erg gemakkelijk bij werken en ik ben echt fan! Het enige nadeel vind ik de prijs, die vind ik iets aan de hoge kant. 

De Max Factor colour intensifying balms zijn verkrijgbaar voor €10,99 per stuk.

Q: Ga jij voor een lipbalm of een liptsick tijdens de winter? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.