donderdag 19 februari 2015

MaxFactor Make-over Marilyn Monroe


Afgelopen dinsdag was het dan zo ver. Na maanden voorbereiding en planning stonden dinsdag het team van P&G voor mijn deur. Carien van de PR kwam samen met MarieSophie Steenaert de visagist van Max factor en de haarstylist (waarvan ik de naam helaas niet meer weet) Ik werd vanuit mijn eigen huis omgetoverd naar Marilyn Monroe en laat jullie vandaag zien hoe dit ging. De ochtend begon met het uitstallen van alle producten die gebruikt gaan worden tijdens deze ochtend. Een prachtige visagie koffer vol met Max Factor make-up. Volgens mij zit er letterlijk het hele schap wat je in de winkel kunt vinden er in. Mijn haar werd gedaan met tools van Braun en producten van Aussie. 


Eerst werd mijn haar flink in de krul gezet zodat dat even goed kon afkoelen en goed blijft zitten in verband met mijn zware haren. Nadat alle krullen er in zitten gaat MarieSophie bezig met de basis. 


Voor de basis gebruikt ze de Max Factor facefinity face primer. Deze brengt ze aan met een kwast en alleen op de T-zone en de plekken die extra dekking nodig hebben. Als foundation gebruikt ze de Skin Luminizer Foundation. Ze gebruikt verschillende tinten om direct te shapen en diepte te creëren. De meest glimmende plekken matteert ze wat met de Creme Puff Pressed Powder. 


Voor mijn ogen begint ze met de Wild Shadow Pots en maakt ze daarna een eyeliner met de excess intensity eyeliner. Marie Sophie maakt een kleine wing en brengt de eyeliner niet helemaal tot de binnenkant van mijn ogen. Daarnaast gebruikt ze de Excess Shimmer pots om een crease aan te zetten en om een simmertje in mijn ooghoeken te doen. Ze maakt de look af met drie dikke lagen Masterpiece Transform mascara. 


Voor de lippen gebruikt ze eerst een Elixer Lipliner om een kader te creëren zodat de rode lipfinity kleur gemakkelijk en zonder foutjes aangebracht kan worden. 


Mijn wangen kregen nog een kleurtje met de creme puff blush , en mijn wenkbrauwen werden nog wat ingevuld met de eyebrow pencil. En dan ik mijn complete make-up look klaar. 


We gaan door met het haar en aangezien Marilyn Monroe een bob had moest mijn haar opgestoken worden zodat het ook op een bob zou lijken. Het werd nonchalant opgestoken en er werd flink wat haarlak, mousse en andere producten in mijn haar gestopt. en klaar was mijn look!


Hier zie je de complete look geïnspireerd op Marilyn Monroe met een twist van nu, alla 2015! 


De make-up producten die allemaal gebruikt zijn voor mijn look! Als er nog vragen over producten zijn, dan hoor ik het graag. Ik heb over een aantal een review geschreven, klik hieronder op de naam en je gaat naar het artikel. 

Creme Puff Blush --> REVIEW
Mascara (lijkt er veel op, is niet helemaal hetzelfde) --> REVIEW
Skin Luminizer Foundation --> REVIEW
Excess Shimmer Eyeshadow pots --> REVIEW
Creme Puff Gold --> REVIEW
Wild Shadow Pots --> REVIEW

Hieronder nog wat foto's van de look! 
Met Flits 
Met flits
Bij daglicht.

Ik vind de look onwijs mooi geworden en vind hem sprekend, maar subtiel tegelijkertijd! 


Ik heb een onwijs leuke dag gehad met de dames van Max Factor en wil ze dan ook bedanken voor deze leuke dag. 
Max Factor heeft sinds afgelopen maand aangekondigd dat Marilyn Monroe terug gekeerd is bij Max Factor als nieuwe wereldwijde Ambassadeur en ik vind het dan ook een eer dat ik gekozen ben voor de Marilyn Monroe look. 

Binnenkort komt er een leuke winactie online in samenwerking met Max Factor, dus hou de site goed in de gaten! 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.