woensdag 18 februari 2015

*new* Essence I❤Nude oogschaduw


Ik ben de laatste jaren steeds enthousiaster geworden over de budget oogschaduws van Essence. Het is een beetje de Urban Decay onder de budgetmerken qua oogschaduws. In het nieuwe assortiment zitten een aantal mooie nieuwe I❤nude oogschaduws en heeft het gewone oogschaduw assortiment een relaunch gehad.  Kijk mee naar drie mooie nieuwe oogschaduws waar ik ook een look van gemaakt heb. Wat ik al eerder vermelde is dat de nude trend nu helemaal trendy is! Essence speelt hier ook met de oogschaduws mooi op in. 

De I ❤ Nude oogchaduws zitten in een wat bollere ronde verpakking en zijn gebakken. Dit betekent over het algemeen veel pigmentatie , maar vaak ook iets kruimeliger. 

De gewone mono oogschaduw collectie heeft een relaunch gehad en hebben nu een iets andere look en feel gekregen. Ik vind de oogschaduws er direct mooi uitzien en hebben toch een wat luxere uitstraling. 


15 Hazel me Not
Ik ben helemaal fan van deze kleur. Het is een mooie zachte taupe kleur die een bijna matte finish heeft. De vernieuwde oogschaduw voelt ook erg zacht en blend gemakkelijk! 


01 Vanilla sugar
Deze I ❤ nude oogschaduw is een milkshake witte kleur die nagenoeg mat is. Ook deze oogschaduw voelt erg zacht aan, Je merkt goed dat de oogschaduw gebakken is , want je voelt dat hij iets droger aanvoelt. 


06 Coffee Bean
Een mooie warm bruine kleur met een kleine shimmer er in. Ook deze oogschaduw voelt iets droger aan omdat hij gebakken is, maar totaal niet hinderlijk. 
  
Van links naar rechts: 15 hazel me not! , 01 Vanilla Sugar , 06 Coffee Bean. 

De kleuren hebben een mooie zachte pigmentatie en ze zijn erg goed te blenden en op te bouwen qua kleur!

Look gemaakt met de drie oogschaduw kleuren bij daglicht. 

Look gemaakt met de drie oogschaduw kleuren met flits. 


Met een opvallendere lipstick zie je dat de ooglook iets minder opvalt. 


Bij een lichtere kleur lipstick zie je dat de ogen meer opvallen! 

Ik ben weer erg tevreden over de oogschaduws. Ze voelen fijn, geven een mooie pigmentatie en de prijs is natuurlijk ook heel erg fijn! 

De oogschaduws zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister. De I ❤ nude oogschaduw kost €2,59 per stuk, de mono oogschaduw kost €1,69 per stuk. 

Q: Wat vind jij van de Essence oogschaduw? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.