dinsdag 17 februari 2015

*new* Essence I❤Trends Nailpolish the Pastels & the Nudes


Net als afgelopen jaar komt ook deze lente de pastel tinten weer in de schappen, ook dit keer weer bij Essence, samen met een aantal nude varianten. Nude en pastel zijn echt overal te zien en ik moet zeggen dat ik de trend wel erg leuk vind!Er zijn dus totaal twee trend collecties die het Essence schap versterken. Je hebt de pastels en de nudes. Ik merk zelf altijd dat ik begin van de lente weer wat lichtere kleuren wil dragen, dus deze collecties komen op het perfecte moment. 

De nagellakflesjes zijn standaard bij Essence en hebben op de doppen duidelijk staan van welke collectie ze komen en op de nagellak zelf staat met grote letters I❤Trends. 


I❤Pastels 03 I'm So Fluffy
Deze perzik oranje tint vind ik erg mooi voor de lente. Hij heeft een erg mooie cream finish en het viel mij op dat de pastel lakjes semi matte opdrogen. Dus een extra effect die je erbij krijgt. Ik kon dit nergens vinden in de beschrijvingen , maar mooi vind ik het wel. 


I❤Pastels 01 So Lucky
Dit lichtgroene mint kleurtje is ook semi matte en heeft een heel klein parelmoer-achtig effect er in zitten. Niet helemaal mijn kleur ,maar wel lekker fris voor de lente.


I❤Nudes 05 Pure Soul
Deze kleur vind ik echt prachtig. het is een crèmewit kleurtje die net niet helemaal dekt. Normaal zou ik deze dekking totaal niet mooi vinden, maar ik vind het zo goed bij dit lakje passen dat ik er helemaal fan van ben! 

De nudes lijn heeft de lakjes wel een mooie glans finish gegeven! 


I❤Nudes 07 Hope For Love
Dit mooie oudroze kleurtje vind ik persoonlijk niet helemaal bij de nude tinten passen, maar mooi vind ik hem wel. De kleur is opvallend maar houdt die grauwe ondertoon een beetje. Ik vind hem erg mooi!


Totaal komen in de collectie 8 kleuren nudes en 8 kleuren pastels. Er zitten leuke kleuren tussen, dus denk voor iedereen wel wat wils. 

De nagellak is verkrijgbaar bij het Kruidvat en Trekpleister en kosten €1,89 per stuk. 

Q: Ga jij voor pastels of nudes? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.