donderdag 26 februari 2015

Nivea Pocket Size Deodorant


Pocket Size is echt de musthave van 2015. We willen tegenwoordig van alles in de tas meenemen, maar willen niet een bomvolle tas. Steeds meer producten komen in handige kleinere formaten zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn voor onderweg. Zo ook deze nieuwe Nivea Pocket Size deodorant. Drie fijne varianten die nu zelfs in je handbagage kunnen voor als je op reis gaat! Natuurlijk heb je al jaren mini's die je gemakkelijk mee kunt nemen als je onderweg bent, voor in de sportschool, of voor op reis. Maar mini's gaan over het algemeen snel op en kosten over het algemeen meer dan een gemiddelde grote deo. 

De Nivea Pocket Size Deodorant is 12 cm en hierdoor lekker compact. In een fles zit 100ml. en dat is veel meer dan een mini deo die vaak maar 30/35ml. heeft. 


Wat onwijs handig is aan deze deo , is dat hij geen onhandige dop heeft die je toch vaak in je tas kwijtraakt, maar een  draaisysteem die de deo op slot draait. Heel handig, want zo gaan niet ineens per ongeluk je deo in je tas spuiten! 


Ik vind hem erg gemakkelijk en stop hem nu erg gemakkelijk in mijn tas. Wat ook erg handig is , is dat dit de formaat is die nog in handbagage mag. In handbagage mag je een liter aan vloeistoffen meenemen, maar elke vloeistof mag maar 100ml. per stuk zijn.

Wat ik ook erg prettig aan deze spray vind is dat hij het heel fijn onder je oksel spuit. Hij verspreid de nevel van de spray best wijd uit, dus je hebt niet het gevoel dat je maar op een klein plekje van je oksel spuit. 


Totaal zijn er drie varianten , de Fresh Natural €2,49 , de Stress Protect €2,99 en de Invisible for black & white €2,99 

De Deodorant is vanaf nu verkrijgbaar bij een drogisterij bij jou in de buurt! 

Q: Wat voor deodorant neem jij mee onderweg of op vakantie? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.