zondag 15 februari 2015

Perszondag #114


Elke zondag zien jullie weer de leukste nieuwtjes voorbij komen op Sillysilsil. Deze week komen er leuke nieuwtjes voorbij over : essie, O.P.I., Filorga, Art Deco, vichy, Ikea, bruno banani en een gratis persoonlijke  Kleenex doos! Essie Spring 2015
We zien een overvloed aan bloemenblaadjes op de catwalk en in de meest stijlvolle straten wordt de lente aangekondigd met haar eerste prille bloemen. Het ademt schoonheid en leven. Het laat je zintuigen ontwaken en het kleurenpalet geeft je de mogelijkheid je te hullen in prachtige, intense kleuren. Of je look futuristisch en minimalistisch is of meer bohemien, de name of the game is flower power. Van perfecte boeketten die je Instagram-feed opfleuren tot een city-chic look met een kanten jurkje; dé trend dit seizoen is een overvloed aan de print die altijd in de mode is: bloemen. Hét ultieme lakje van deze lentecollectie is geïnspireerd op wat essie de flowerista noemt: een fashionista van wie haar signature stijl geïnspireerd is op bloementrends en de schoonheid van een tuin vol stralende bloemen. De botanische go-to look van dit seizoen is meer dan een trend, het is de kans voor elke vrouw om haar kast vol te hangen met essie looks die een leven lang meegaan! 
essie lente collectie 2015: €9,99 , De essie lente collectie is vanaf 1 maart 2015 verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van DA, Etos, Bol.com en Wehkamp.nl. 


O.P.I. Hawaii Collectie
Na de grauwe wintermaanden verwelkomt iedereen het voorjaar met vernieuwd enthousiasme. We kunnen weer genieten van de zon, onze dikke kleding in de kast laten hangen en uitkijken naar een nieuw, fris modeseizoen. Hawaii is een van die bijzondere plekjes in de wereld, waar het het hele jaar door lente is. Je kunt hier genieten van exotische bloemen, korte, verfrissende regenbuien en warme briesjes. Kleur is er alom aanwezig en vrolijkt ons direct op. Bij je favoriete OPI salon zijn alle 12 Hawaii kleuren er ook in GelColor! 
Verkrijgbaar vanaf 16-02-2015
Adviesverkoopprijzen: OPI Nagellak 15ml per stuk € 14,25
Miniset met vier Hawaii tinten in 3.75ml € 18,95 


Filorga Detox Body Treatment
Filorga heeft opnieuw inspiratie geput uit bewezen esthetische technieken. Deze doorbraak omvat een nieuwe lichaamsbehandeling die alle problemen op het gebied van een droge, ruwe huid en vochtophoping aanpakt. De textuur verbetert op spectaculaire wijze en de huid wordt mooier.

DETOX LICHAAMSBEHANDELING VAN Filorga
De eerste voedende huidverzorging die gifstoffen verwijdert

De DETOX LICHAAMSBEHANDELING van Filorga biedt volledige doeltreffendheid en laat vrouwen daarmee weer van hun lichaam houden. Hiertoe wordt een drievoudige esthetische aanval ingezet, die de huid voedt en verfraait en gifstoffen afvoert.
FILORGA DETOX BODY TREATMENT 
150ml € 29,90
 Exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL vanaf maart 2015Vichy Idéal Soleil
Tijden veranderen en de manier waarop we met de zon omgaan ook. Sinds jaar en dag biedt Vichy vrouwen oplossingen op maat, door in te spelen op de grote veranderingen in de relatie die zij hebben met de zon. In de jaren '40-'60 was dat nog onwetendheid en werd het nog zonnebaden genoemd omdat men niets af wist van de gevaren van UV-straling. Vervolgens werd in de jaren '70 en '80 de zon een verslaving omdat een extreem gebruinde huid in de mode was. In 1995 lanceerde Vichy de « Capital Soleil »-producten, die de jaren van zeer hoge bescherming zouden inluiden. Naast verbranding door de zon en zonneallergieën werden ook andere schadelijke gevolgen van UVstralen ontdekt, zoals vroegtijdige huidveroudering, schade aan de huidcellen en zelfs het ontstaan van huidkanker. Vichy hielp bij het bewustwordingsproces van de schade die overmatige blootstelling aan de zon op lange termijn kan veroorzaken. Als pionier van de veilige bescherming, met name door het gebruik van fi lters met een breed spectrum zoals Mexoryl SX en later XL, werd het merk vervolgens toonaangevend in optimale bescherming. Dankzij al haar expertise heeft Vichy vrouwen kunnen helpen veilig te genieten van de zon. En nu maakt Vichy, dankzij haar kennis van de UV stralen en van een goede huidbescherming, een nieuw tijdperk mogelijk waarin vrouwen een goede relatie hebben met de zon: veilig, ontspannen, als bron voor een ideale huid. Het tijdperk van IDÉAL SOLEIL.
IDÉAL SOLEIL - BRONZE Gel SPF 50 100ml € 17,95
IDÉAL SOLEIL - BRONZE Gel SPF 30 100ml € 17,95
Verkrijgbaar in de apotheek vanaf maart 2015.Ikea Emoticons 
Van de BILLY boekenkast tot de blauwe FRAKTA tas: IKEA Nederland lanceert een app met emoticons van meer dan 100 iconen. Met de IKEA Emoticons app biedt het woonwarenhuis een moderne oplossing voor een eeuwenoud probleem: ruzie over rommel in huis. Uit onderzoek blijkt dat rommel bij een derde van de Nederlanders voor spanning in huis zorgt. Met emoticons van IKEA producten en alledaagse voorwerpen in en rond het huis wil IKEA rommel op een positieve manier bespreekbaar maken. Het resultaat? Een opgeruimder en prettiger leven thuis. Ga naar Ikea.nl/Emoticons en download ze zelf


Bruno Banani Absolute Woman
Als je zou kunnen kiezen tussen lief of stout, wat zou je dan kiezen? Precies! Het leven is niet zwart-wit, het is één groot, veelkleurig pakket. Met bruno banani kunnen meiden met het hele spectrum spelen en dus lief en stout zijn. In februari 2015 laat bruno banani zien dat jij dat ook kan met de lancering van de nieuwe geur Absolute Woman. Een parfum die jou omtovert tot de ultieme #girlcrush. 
Lief of stout? De Absolute Woman hoeft niet te kiezen. Zij kan in een paar seconden van een vrolijke, grappige vrouw veranderen in een super sensuele dame. Deze constante verrassing laat mannen in katzwijm achter. De manier waarop zij het ijs breekt, breekt alle bestaande regels! En het goede nieuws is dat je geen magie nodig hebt om een Absolute Woman te worden. Elke vrouw kan dat nu al. De spannende twist in het parfum onthult namelijk vanzelf het sexy innerlijk van de Absolute Woman…
ABSOLUTE WOMAN Eau de Toilette 20ML                               € 19,99
ABSOLUTE WOMAN Eau de Toilette 40ML                               € 31,39
ABSOLUTE WOMAN Eau de toilette 60ML                                € 36,99
ABSOLUTE WOMAN Eau de Parfum 40ML                               € 36,99
ABSOLUTE WOMAN BODY LOTION 150ML                             € 9,95
ABSOLUTE WOMAN SHOWER GEL 150ML                             € 9,95
ABSOLUTE WOMAN DEODORANT NATUREL SPRAY 75ML    € 12,00


Je eigen Kleenex tissuebox gratis ontwerpen
Even je handen afvegen, gemorste koffie opruimen, het vieze neusje van je kleintje schoonmaken, een traan wegpinken… Op een dag zijn er ontelbare momenten waarop je graag een tissue bij de hand wilt hebben. Voor al die situaties komt Kleenex nu met een unieke én leuke oplossing: je zelfontworpen Kleenex tissuebox, helemaal gratis!
Op www.mijnkleenex.nl kan men een cover uitzoeken, die verpersoonlijkt kan worden met foto’s en tekst. Deze unieke boxcover wordt gratis thuisgestuurd.

Naast de online actie gaan de tissues ook ‘op tournee’. Vanaf zaterdag 14 februari kan men bij de Kleenex Tissue Machine ter plekke een tissueboxcover ontwerpen en printen. 


Dat was het weer voor deze week.

Q: Waar ben jij het meest benieuwd naar? 

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.