zaterdag 14 februari 2015

Plog: Dag 2 Perstrip Gosh Kopenhagen


Donderdag konden jullie al mijn eerste dag naar Kopenhagen zien. Vandaag is het tijd voor dag twee die voornamelijk in het teken van Gosh staat. Kijk mee wat we allemaal op het hoofdkantoor van Gosh hebben gedaan. Wist je trouwens dat Gosh 80% van haar poducten daar produceert!In de ochtend begon ik met mijzelf klaar te maken en had ik een lekker kopje thee gemaakt.  Man man man, ik was blij ik een beetje op tijd was opgestaan, want mijn enkel moest echt even wennen aan de pijn na een nacht liggen. 


Beneden gingen Mattania en ik even  ontbijten en pakte ik een beetje van alles wat! Ik hou normala niet zo van ei, maar een roereitje in het hotel vind ik vaak wel even lekker! 


Het was nog relatief rustig bij het ontbijt, maar je merkte dat er voornamelijk zakenlui waren. 


Dit was trouwens mijn uitzicht vanaf mijn balkon! Helaas heb ik niet veel meer van Kopenhagen gezien. Achteraf hadden we gewoon moeten regelen om zelf nog een dag langer te blijven en de stad te gaan verkennen. 


Ons hotel zat vlak bij Tivoli, Dit is een bekend pretpark echt midden in Kopenhagen. Zo gaaf om te zien! 


Na ongeveer 50 minuten Kopenhagen achter ons te laten , kwamen we bij het Gosh hoofdkantoor aan. 
Ik moet zeggen dat het groter was dan verwacht. 


Bij de ingang stonden deze gave grote nagellak flesjes.  Leuk voor in de woonkamer! 


Gosh is in Nederland helaas erg uitgedund en we hebben alleen nog maar bij geselecteerde winkels een Gosh schap, maar in andere landen zijn er erg grote schappen zoals hierboven. 


Super leuke setjes voor een 'sunkissed' look en een 'your eyes only'. Erg leuk in een metalen doosje gedaan!


Ik wist dat Gosh een haar(verzorgings)lijn had, maar zoveel had ik echt niet verwacht! Ik moet helaas melden dat dit niet in Nederland verkrijgbaar is!


Echt serieus, Ik ben echt in Love met deze poster! Ik zou hem zo boven mijn bank willen hangen! Hij is zo ontzettend tof! 


We kregen ook een rondleiding door de fabriek. Hier zie je de machine die de eyeliners en mascara's maakt. Ik vind dit altijd erg gaaf om te zien, want producten hebben best wat processen door te staan en een nieuw product doet er vaak 1,5 jaar over van idee naar schap.


Van gebouw naar gebouw met het Gosh golfkarretje! 


Ik sta echt versteld van de lunch die voor personeel geregeld wordt. In Nederland is het bij de meeste bedrijven zo dat je in je pauze gewoon je eigen eten moet regelen. In Denemarken is het bij veel bedrijven zo dat je een klein bedrag per maand betaalt en dan elke dag er kunt lunchen. Ze hebben dan echt een soort buffet met alleen maar gezond en normaal eten, dus niks fastfood. Zo had ik een salade en spaghetti met tomatensaus.


Nog meer mooie posters! 


Ik in de make-over! 


De make-up artist heeft bij mij een techniek gebruikt die ik nog niet eerder gedaan heb. Ik moet zeggen dat iedereen het erg mooi vond. Het was zeker niet verkeerd, maar niet helemaal mijn ding. Maar voor een make-over heb ik hun helemaal hun gang laten gaan. Mattania haar look ziet er trouwens geweldig mooi uit vind ik! 


Nog even op de foto met de big nail polish voordat we vertrokken. 


Mooi uitzicht onderweg terug naar het vliegveld.


Ik weet nu twee dingen. 1, BurgerKing is mega duur in Kopenhagen. Ik had een menu en was bijna €12 omgerekend  en 2. Mijn naam wordt elke keer in Denemarken begrepen met een C ipv S en een i ipv j. 


Wachten op het vliegtuig , en dan is het alweer tijd om terug te gaan naar Nederland. 


Amsterdam in zicht!


Omdat we zoveel leuke goodies hadden meegekregen , mochten we onze bagage inchecken, maar dan moeten we ook even wachten natuurlijk. 


Daarna met de trein naar Groningen , afscheid genomen van Mattania en met de fiets naar huis. Uiteindelijk lag ik tegen 03.00 op bed en heb ik twee geweldige dagen gehad ( op mijn enkel na natuurlijk) 


Helaas komen een groot aantal producten niet in Nederland, maar ik ga er toch een aantal reviewen en online zetten omdat ze gewoon te mooi zijn en altijd in het buitenland verkrijgbaar zijn. En ik weet dat Gosh toch er naar gaat kijken om online te gaan qua verkoop. Voor erbij , zodat iedereen Gosh kan krijgen.

Nou ik heb echt twee top dagen gehad en wil zowel de PR dames van Gosh Nederland (thanx Torill) en de lieve medewerkers van Gosh Denemarken bedanken. En vooral Nura die ons beide dagen geweldig begeleid heeft!  

Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.