vrijdag 13 februari 2015

Rimmel Provocalips - 16hr Kiss Proof Lip Colour


Ik hou er van als een lipstick lang blijft zitten. Ik hou er nog meer van als ik Noah een kus wil geven dat mijn lipstick dan niet afgeeft! Want jongentjes houden niet van lipstick op hun gezicht. Provocalips van Rimmel komt daarom nu met de oplossing! Een lipstick die tot wel 16 uur blijft zitten. Ik ben de uitdaging aangegaan en heb de vorderingen na maaltijden e.d. Op de foto gezet. De muurvaste lipsticks bestaan al een tijdje, maar sommige vind ik niet zo prettig omdat ze vaak gaan korrelen of afbrokkelen. Ook voelen de meesten na een tijd droog aan en begin je met balsems te smeren. Nu maar hopen dat deze nieuwe varianten van Rimmel dat niet doen.


Het zijn dubbelzijdige lipsticks in een soort gloss vorm. Je moet er voor zorgen dat je lippen eerst lekker verzorgt zijn, want droge lippen met velletjes is nooit een goed idee met langhoudende lipsticks. Daarna breng je de kleur op de lippen aan. Zodra deze mat opgedroogd is doe je er de balsem overheen die aan de andere kant zit.

Ik merk altijd met dit soort producten dat je niet te langzaam moet werken ( het hoeft ook niet heel gehaast) , je merkt namelijk dat hij snel wat opdroogt en als je laagje over laagje gaat doen is het foute boel.Ik moet zeggen dat deze provocalips van Rimmel erg gemakkelijk aanbrengen en dat ik eigenlijk mijn hele lippen kan doen met 1 applicator ( ik hoef hem er niet weer in te dippen!) 


500 Kiss me you fool
Een mooie rode kleur die lekker pittig en opvallend is! Erg mooi en helemaal mijn ding! 


200 I'll call you 
Dit vind ik persoonlijk een erg mooie oudroze kleur. Hij kan erg goed voor overdag als je wel een kleur op je lippen wilt , maar niet te opvallend. 


Ik moet zeggen dat ik echt fan ben. Ik heb ze gedurende de dag gedragen en gewoon alles gegeten, gedronken en gepraat! Natuurlijk slijt het een beetje aan de binnenkant van de mond , maar dat is ook te verwachten. Maar na het eten van een pasta, wat redelijk vet is, zit mijn provocalips nog steeds erg goed op de lippen! Wel kan ik aanraden om het niet weer opnieuw aan te brengen. Bij het dubbel aanbrengen ontstaat de kans op brokkelige stukjes en ziet het er vaak niet echt mooi meer uit, maar om eerlijk te zijn is dit ook echt niet nodig!


Ik merk dat de lipstick er goed afgehaald kan worden met een remover op olie basis, vaak zijn dit de waterproof varianten. Even met een watje op je lippen deppen, even 30seconden wachten en dan veeg je het er zo gemakkelijk weer af.

Ik vind de provocalips echt aanraders en ondanks dat ik deze twee varianten heb ontvangen, heb ik nu een beetje spijt dat ik niet meer kleuren in Londen gekocht heb. Hier waren ze namelijk al een tijdje verkrijgbaar.

De Provocalips zijn vanaf eind deze maand verkrijgbaar bij de drogisterij voor €11,99

Q: welke kleur spreekt jou meer aan?Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.