vrijdag 20 februari 2015

The Body Shop Colour Crush Nagellak


Vorig jaar lanceerde The Body Shop een nagellaklijn. Het was voor mij een grote verrassing dat TBS een nagellaklijn introduceerde, maar tegelijkertijd vond ik het ook een interessant nieuws, want TBS is altijd aan het spelen met kleuren, dus veel neutrale tinten verwachtte ik dan ook niet. Vandaag laat ik deze 5 tinten zien die lekker speels zijn voor de lente die er nu aankomt.De nagellak zit in simpele doorzichtige flesjes met een zilveren dop. Op de dop staat het logo van The Body Shop en zien we dat de nagellak 6,8ml.heeft per flesje. Ik vind de nagellak flesjes iets wat saai en simpel, maar dit past juist wel weer bij het merk. 


240 A Sunny Affair
Nou zonnig is dit lakje zeker wel, echter heeft deze kleur ook iets grauws er in zitten waardoor hij net even wat specialer wordt. 


330 Rosy Cheeks
Een lekker fris roze kleur die ik perfect bij de lente vind passen. Deze roze kleur is heel universeel en zal dan ook bij vele huidskleuren passen.


130 Red My Mind
Een lekkere klassieke knalrode kleur die een mooie frisse uitstraling heeft. 


640 Mint Cream
Hoewel ik veel van mint kleurtjes houd, vind ik deze iets minder. Deze heeft ook een klein beetje een grauwe gloed en dat vind ik bij dit kleurtje niet passen!


510 The Body Shop Green
Nou de beschrijving past er erg goed bij, want hij heeft echt de kleur van the body shop. Ik vind het een leuk kleurtje, maar niet heel speciaal. Ik vind de lakken van TBS fijn lakken. Ze geven een mooie dekking en drogen gemiddeld snel op.  Bij mij blijft nagellak gemiddeld maar 1 tot 2 dagen goed zitten en dat doet deze ook! Maar ik heb dan ook erg flexibele nagels.

De lakken van The Body Shop zijn in de filialen en onlineverkrijgbaar voor €6,- per stuk.

Q: Voor welke kleur zou jij gaan? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.