woensdag 4 februari 2015

The Body Shop Smoky Poppy Make-up


Naast de body producten van de Smoky Poppy lijn, komt The Body Shop ook met een aantal leuke make-up producten die bij het thema passen. Ik ontving een aantal van deze producten en laat deze vandaag aan jullie zien met swatches en een look! Laat de lente maar komen. Als eerst komen ze met twee opvallende nieuwe shimmer cubes. De variant die ik ontvangen heb is de Yellow poppy 31 met blauw en geel er in , maar er is ook nog een Pink poppy met wat meer groen en roze er in. 

De shimmer cubes zijn al jaren een succes bij The Body Shop , en ik moet zeggen dat ik ze ook altijd er mooi en prettig in gebruik vind. Deze doosjes onderscheiden zich door de klaproos afbeelding op de deksel. Hierdoor passen ze perfect bij de poppy collectie. 

Bij daglicht/zon


Met Flits.
Van links naar rechts zie je: 01 Dark Brown , 02 Luminous white , 03 Indigo en 04 Poppy Yellow. 

Vier mooi gepigmenteerde kleuren die een hoge dosis shimmer bevatten en prima te blenden zijn. Ik heb aardig een collectie Shimmer Cubes in mijn stash zitten, maar denk toch echt dat dit qua kleurcombinatie de minste is. De kleuren individueel zijn erg mooi, maar niet echt mooi om te combineren in 1 look. Toch heb ik even mijn best gedaan! 


Hier zie je alle kleuren gecombineerd in een look. Persoonlijk ben ik zelf niet zo van het geel, maar bij anderen vind ik het soms erg mooi staan.


The Body Shop komt met een nieuw en innovatief product genaamd de lip & cheek sticks. Totaal komen ze met 5 verschillende kleuren , en een universele stick die zich aanpast van kleur naar de PH-waarde van je huid. Ik heb de kleur poppy red, die een opvallende rode kleur heeft , maar toch aardig licht is in plaats van een intense rode kleur. 


De poppy kwast die bij de collectie hoort heeft een erg leuke vorm en voelt erg zacht en prettig aan. Hij brengt erg gemakkelijk poeder of blush aan en staat erg leuk op je salontafel. Persoonlijk vind ik hem wat aan de dure kant, want voor €17 kan ik ook andere mooie en prettige blush kwast kopen. 


Zoals je kunt zien is de kleur goed opvallend rood , maar is hij totaal niet schreeuwerig of te fel. Ik vind het wat meer een kleur van vroeger die weer terug komt . Je kunt ze niet alleen voor de lippen gebruiken, maar ook voor de wangen om die wat meer kleur te geven. 

De structuur is erg fijn. Ook al is de punt erg dik, je brengt hem erg gemakkelijk en precies aan op de lippen. Hij voelt tijdens het aanbrengen wat droog aan, maar op de lippen zelf voelt hij juist heel fijn en zacht en blijven mijn lippen goed gehydrateerd, echt een matte-satijnen finish! Hij blijft niet erg lang zitten en je ziet hem na 2 uurtjes dan ook echt al wat vervagen, dus daar zie ik nog een puntje van verbetering .


Hier zie je mij full face met de producten van de Poppy lijn. Zoals je op mijn ogen zien is de keur niet helemaal mijn ding, maar ik vind de kleuren wel erg mooi. De velvet stick had van mij een iets langere houdbaarheid moeten hebben , want deze moet ik geregeld bij stiften. De andere kleuren zijn wat rustiger , maar toch ook opvallend voor de lente. 


De producten liggen sinds afgelopen week in de winkel en zijn alleen verkrijgbaar via de webshop en TBS en de winkels zelf. 

De Shimmer Cubes Palette kost €22
De Blusher Brush kost €17 
De Lip & Cheek Velvet Sticks kost €14

Q: Wat zou jij van deze collectie willen proberen? 


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.