dinsdag 10 maart 2015

Bourjois Lipstick Aqua Laque Rouge Edition


Bourjois komt met een aantal nieuwe kleuren Rouge Edition lipsticks. Naast een uitbreiding van de Velvet edition is er ook een nieuwe collectie bij gekomen genaamd de Aqua Laque.  Ik laat vandaag een paar kleuren aan jullie zien. De Rouge Edition Velvet kennen we al en zijn fijne lipsticks die aardig matte op de lippen. De nieuwe Aqua Laque heeft veel meer glans en geeft zelfs een beetje het natte glans effect. Daarnaast geeft het een mooie kleur af goed dekkend is , maar door de glans toch een wat transparant effect krijgt. 

Dit zegt Bourjois over haar lipstick:
Vergeet alles wat u weet over lipsticks en hun visuele effecten: lipstick, lipgloss, lipbalsem of lipliner, glanzend vinyl, fluweelzacht poeder of paarlemoer-glitter.
Welkom in de wereld van Aqua Laque: een hybride en baanbrekende lipstick die de make-upcodes heruitvindt en de grenzen verlegt van lippenmake-up.
Sensaties, emoties... Klaar om een nieuwe dimensie te ontdekken?


De verpakking en de applicator is gelijk gebleven ten opzichte van de Rouge velvet. De applicator is een standaard applicator, maar deze brengt deze lipstick wel erg gemakkelijk aan. Ik vind het ook altijd erg leuk dat je bij de Rouge Edition producten goed kunt zien om welke kleur het gaat, want de verpakkingen zijn grotendeels in de kleur van de lak. 

De drie varianten die ik ontvangen heb zijn 11 So Hap'pink (van de velvet editie) , 02 Rosé on the rocks & 03 Brun'croyable. 

Bij daglicht.
Met flits.


02 Rosé on the rocks, een mooie lichte en subtiele roze nude kleur. Erg mooi voor dagelijks gebruik als je niet te heftig wilt gaan. 


03 Brun'croyable, Een beetje een caramel bruine kleur met een vleugje rood! 

Helaas blijven de Aqua Laque niet onwijs lang zitten. Ik merk wel dat als ik de lipstick op droge schone lippen aanbreng, zonder lipbalsem veel beter blijft zitten omdat hij dan een klein beetje in de lippen trekt. Echter is de glans wel na een maaltijd weg, maar blijven de lippen redelijk zacht aanvoelen.  


11 So Hap'pink , Deze Velvet kleur bevalt mij ook erg goed. Deze matte lief roze kleur heeft een wat pittige ondertoon! 

De velvet editie blijven beter zitten en geven na een tijdje ook nauwelijks meer af. Echter vind ik het jammer dat ze zo matte zijn. Ze hadden van mij nog net wat meer een glansje mogen hebben. 

De totaal 11 tinten bevatten elk 7,7ml. en kosten €14,19 per stuk. De lipsticks zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas, Etos, Ici Paris XL, zelfstandige parfumerieën en zelfstandige drogisterijen.


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.