vrijdag 6 maart 2015

Bourjois Nude Smoky Palettes - lente collectie


De smokey eye trend is nog steeds gaande, echter gaat de trend meer over naar de soft smokey look met voornamelijk zachte tinten die toch nog voor een wat zwoelere oogopslag zorgen. Bourjous komt vanaf deze maand met twee nieuwe palettes genaamd Nude Smoky Eyeshadow Trio. Bourjois heeft gekoze voor een soft gouden kleur en een lieve rosé kleur. Kijk mee naar de palettes, swatches en looks.De doosjes zien er leuk en speels uit en Bourjois heeft in de loop der jaren dit wel echt als hun signature verpakking gemaakt. Het ziet er veelbelovend uit , want je ziet direct mooi de kleuren door de doorzichtige bovenkant heen. Ze hebben de verpakking zelf ook iets in de kleuren van het palette laten maken. Erg leuk ziet het er uit! 


De Trio's hebben een kleine beschrijving op de achterzijde staan. Hier zien we ook direct de namen van de oogschaduw. Zo hebben we links 20 Sable Show en rechts 19 Rose Bourdoir. 

Wat ik erg jammer aan de verpakking vind , is dat ze heel erg plastic aanvoelen. Ze hadden dit iets massiever en sterker mogen maken. 


Wat me direct opvalt is dat er een erg mooie kleur overgang gemaakt is en dat de oogschaduw er onwijs zacht uitziet. Ook wordt er een applicator bij geleverd. Eerlijk gezegd gebruik ik deze nooit, maar voor onderweg kan het natuurlijk een keer handig zijn! 

De palettes hebben crèmepoedertextuur en hierdoor voelen ze zo zacht aan. Ze zijn hierdoor ook perfect te blenden en blijven zelfs zonder een primer lang goed zitten. Met een primer er onder heb je er de hele dag plezier van.  

Daglicht

Flits

20 Sable Show: Ik vind dit persoonlijk een erg mooi palette. De kleuren passen erg goed bij elkaar en voelen erg prettig aan. Dit is een palette wat ik even snel zou pakken als ik maar een paar minuten tijd heb. De pigmentatie van de linker kleur is naar mijn mening iets minder, maar hierdoor wel weer uitermate geschikt als highlighter. 

Een crèmeachtig beige-bruin, aan te brengen als basis op het volledig ooglid voor een egaal effect
Een lichtgevende paarlemoeren goudkleur, aan te brengen in het midden van het ooglid voor een reliëfeffect
Een intens bruin met gouden accenten, aan te brengen in de buitenhoek van het oog of als eyeliner om het make-upresultaat meer diepte te geven.


Deze look maakte ik even snel voordat ik Noah naar school ging brengen. Lekker subtiel maar toch echt even wat op de ogen. 

Daglicht

Flits

19 Rose Bourdoir: Wat een perfect palette is dit. Zeker voor als je op vakantie of weg gaat en je wil een mooie rustige look op de ogen. De pigmentatie is ook bij deze weer top, echter is de eerste iets minder, maar die gebruik ik dan ook als highlighter. 

Een crèmeachtig beige-roze, aan te brengen in de binnenhoek van het oog onder de wenkbrauwboog voor een lichtgevend effect.
Een licht iriserend champagnekleurig roze, aan te brengen als basis op het volledig ooglid om oneffenheden te egaliseren
Een paarlemoeren bruin-roze, aan te brengen in de buitenhoek van het oog voor een intenser make-upresultaat


Ik ben helemaal weg van deze 19 Rose Bourdoir! Echt een perfecte kleurcombinatie! Hij geeft net dat beetje extra en is naar mijn mening perfect voor in de handtas.

De palettes zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Douglas, Etos, Ici Paris XL, zelfstandige parfumerieën en zelfstandige drogisterijen voor €13,49 per stuk. 

Q: Voor welke variant zou jij gaan?


Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.