dinsdag 3 maart 2015

Collistar Kartell Transparency Collectie


Collistar is deze lente gaan samenwerken met Kartell en hebben samen de Transparency collectie ontwikkeld. Kartell is een groot design merk , net als Collistar , uit Italië. Deze twee merken samen hebben make-up en design wat dichter bij elkaar gebracht door veel met vormgeving en kleuren bezig te gaan. De collectie heeft de naam Transparency gekregen omdat het lekkere frisse opvallende kleuren bevat die wel een transparantie geven. Kijk mee naar een gedeelte van de collectie die vanaf nu verkrijgbaar is. 


De collectie bestaat voornamelijk uit verpakkingen die vrolijk zijn en goed bij de lente passen. Daarnaast hebben de lipgloss en de oogschaduw echt een verpakking die transparant oogt terwijl er wel veel kleur aan toe gevoegd is. Denk aan heerlijke sorbets en vrolijke frisse bloemen in de velden, en de collectie is geboren. 


Professional lip pencil , 17, Dune €17,50
Deze fuchsia roze lippotlood is een kleur die we dit voorjaar zeker veel gaan zien. Hij oogt erg helder en fris op de lippen, maar dat zie je zo in de swatches terug komen. Hij blijft ook erg lang op de lippen zitten en voelt niet droog aan tijdens het aanbrengen. 

Professional eye pencil , 17 , Thalya €17,50
Ook dit oogpotlood is erg sterk gepigmenteerd en geeft je ogen direct een intensere look! Deze groene kleur heeft een wat blauwe ondertoon en past hierdoor eigenlijk bij elke oogkleur! Silk Effect Eyeshadow , 71 , Charles Ghost €16,75
Dit mooie mini palette bevat drie oogschaduws die erg mooi te combineren zijn! Ze hebben een zachte uitstraling en geven echt het sun kissed gevoel en effect. Deze Silk Effect palettes bestaan al langer in het assortiment van Collistar, maar ik vind deze variant wel erg mooi! Zeker ook makkelijk om in je tas te doen om tussendoor te kunnen bijwerken! 


Gloss Design , 30 , Cindy €21,25 
Ik heb altijd al fan geweest van de Collistar liploss. Zowel de chock varianten die onwijs gepigmenteerd zijn en geweldige kleuren hebben, als deze Design varianten die een heel klein subtiel kleurtje geven en vooral voor een mooie glans zorgen zonder te plakken! 


Hier zie je alle swatches op een rijtje. De oog en lippotlood geven veel pigmenten af en hebben een levendige kleur. De gloss is bijna transparant. De oogschaduw is perfect als je een subtiele sun kissed look op de ogen wil zonder te donker te gaan! De oogschaduw voelt onwijs prettig aan en kruimelt totaal niet! 


Professional lip pencil in 17 Dune is echt helemaal naar mijn smaak. Hij is lekker fel , best heftig en blijft goed zitten!


Gloss Design in 30 Cindy heb ik hier over het lippotlood gedaan. Deze combinatie vind ik ook erg mooi! De gloss is erg fijn in gebruik, dit komt voornamelijk door de formule die heel zacht voelt en totaal niet plakt op de lippen! Echt een topper! 

De collectie van Collistar spreekt mij erg aan! Ze kiezen voor een combinatie van opvallend en subtiel. De producten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde parfumerieën en zijn vanaf nu verkrijgbaar. 

Q: Welker producten spreken jou aan? 

Dit review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk. Lees hier meer over. 
Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.