maandag 9 maart 2015

DailySilSil 2015 - Week 10


Een nieuwe week met vele bezigheden. Achter de schermen heb ik het onwijs druk en dat zien jullie natuurlijk niet altijd. Toch heb ik ondanks de drukte her en der wel foto's van mijn week gemaakt. Kijk mee naar mijn werkweek, samen met Noah en sushi eten met mijn ouders!Afgelopen week stond bomvol met afspraken. Hierdoor heb ik niet heel veel foto's gemaakt omdat ik gewoonweg te druk had en daarna te moe was en daardoor vergat foto's te maken. 


Was echt weer in de mooi om meer fel roze te dragen. Dit is de L'oréal 401 Fuschia Drama.


Een paar weken geleden werd ik door de PR bureau van de  Katy Perry geuren gemaild of ik het leuk zou vinden om naar het concert van Katy Perry te gaan in de Ziggo Dome. Daarbij mogen we ook backstage kijken. Daar kan ik natuurlijk geen nee tegen zeggen en a.s. maandag (vandaag dus) ga ik naar Amsterdam om het concert te gaan bewonderen! Ik heb er zin in!


Toen ik 9 jaar geleden op kamers ging kreeg ik een strijkijzer van mijn opa en oma... Nu na 9 jaar gaat hij vervangen worden door dit monster! Je kunt er zelfs verticaal mee strijken.. Ik kocht hem bij de Lidl, dus als je hem wilt hebben moet je er snel bij zijn, want het is een tijdelijke aanbieding. 


 Nieuwe leuke en interessante producten van Andrélon pink collectie. Maaike gaat ze testen en er over schrijven. Ik kreeg er een leuke bluetooth douche radio bij. Altijd leuk die kleine dingen extra. 


Woensdag is het weer tijd voor zwemles, en mijn waterratje doet het super. Hij zwemt als op zijn rug zonder de buis, en alleen een schuimgordeltje om. Hij zit nu in het spetterzwemgroepje en dat is voor diploma a zwemmen! Maar ik denk dat als het zo door gaat hij over een aantal weken naar a gaat. 


Ik snap echt niet hoe de Bijenkorf deze reclame op tv kan uitzenden als het model zo ongelijk opgemaakt is op de ogen! Serieus sta er elke keer versteld van als ik hem op tv zie 


Even de lente in huis halen. Had echt zin in een bos tulpen, dus even direct meegenomen. Ik heb vorige week ook een nieuwe fietstas gekocht, want mijn ouder was helemaal stuk gegaan en als moeder zonder auto heb je wel fietstassen nodig voor boodschappen. 


Rara van welk merk is deze doos. Jullie hadden al snel door dat het om de Lush paascollectie ging! 


Donderdag na een ochtend en middag werken , kreeg Noah een vriendje te spelen en ging ik in huis aan de slag. Zo heb ik de was er even doorheen gewerkt en heb ik de stofzuiger door het huis gehaald!


Donderdag was het zo ver. De finale van Wie is de Mol. Helaas was mijn mol niet DE mol... Maar nu de vraag, wat ga ik nu op de donderdagavond kijken :D 


Zaterdag even naar het centrum , dus liep ik even over de markt om alle lekkere groente en fruit te zien. 


En waarom ging ik naar het centrum? Mijn ouders kwamen naar Groningen en na een kort app gesprek besloten we om sushi te gaan lunchen. Altijd goed! 


Daarna zijn we naar de Xenos geweest. Altijd leuke dingen , maar ik heb mij gelukkig heel erg in kunnen houden en heb niks meegenomen. 


Ik zat zaterdag avond zo in twijfel! En ik bedoelde 22.45 ipv 23.45 .... Maar het is nu allemaal geregeld en ik blijf lekker een nachtje in het hotel in Amsterdam! Ik ga er van genieten. 


Oeps zaterdag nacht was ik lekker aan het doorwerken voor de site en een beetje tv te kijken en voor ik het wist was het alweer 03.45.... Maar snel naar bed.... Het meest gekke is nog dat ik lekker kon uitslapen, maar om 09.15 was ik alweer klaarwakker. Kort nachtje, maar prima was het. 


Wauw ik zag dit prachtige kapsel op instagram. Ik weet dat het met mijn haar zou moeten lukken, maar serieus, het is net een kunstwerk. Dat zou mij echt niet lukken!


Zaterdag maakte ik deze mooie foto van de Martinitoren! Love my home town! 

Dat was het weer voor deze week. Aankomende week ga ik naar Katy Perry , ben ik een dagje in Amsterdam. Werk ik veel en heb ik woensdag een lunch date met een moeder uit Noah's klas waar het al maanden erg leuk mee klikt. 


Volg mij ook op Twitter , Facebook , Bloglovin' en Instagram? En blijf altijd op de hoogte. Bedankt voor het lezen en het reageren.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.